Tuvalet kapısı hakkında yardım edermısınız

donence_21

Üye
Katılım
4 May 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
40
Öncelikle iyi çalışmalar dilerim, saatlerdir araştırıyorum fakat bir konuda net bir bilgi bulamadım arkadaşlar. Bir ev yaptırıyoruz fakat bir noktada kaldık, bir türlü mantıklı bir çözüm üretemiyorum.:) Daha önce karşılaşan varsa yada bu tip işlemleri yapan varsa yardımcı olursa çok memnun kalacağım.

Şimdi bizim yanyana 2 odamız var ve bu odalar tuvalete her odada ayrı kapı olmak üzere açılıyor. Malumunuz bir odadan tuvalete girildiğinde diğer odadanda aynı anda tuvalete girilme durumu söz konusu ve tuvalette basılmak istemiyorum.:) bunun için şu tip bir sistem düşündüm: 1. odadan tuvalete girilip kapı kilitlendiğinde 2. odanın tuvalet kapısının otomatik olarak kilitlenmesini istiyorum,aynı şekilde 2. odadan tuvalete girildiğinde de 1. odanın tuvalet kapısının otomatik olarak kilitlenmesi benim işimi görecektir.:) bu sayede olası trafiğin önüne geçebilirim diye düşünüyorum fakat sistemi hakkında yeterli bilgi sahibi değilim.Basitçe şemasını aşağıda çizdim. Siz değerli uzmanların yardımına ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler dilerim.

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 
sayın donence ıkı kapıya kumanda edecek bır tane anahtar sızın ısınızı cozecektır.bunun ıcın tuvalet ısıgından bır adet hat alıp bununla her ıkı kapınında kıtlenmesını saglayabılırsınız bence en basıtı budur yada her kapı uzerıne bırer adet buton koyup bunları her ıkı kapı kılıdınızı kumanda edecek sekılde baglayabılırsınız
 
çok teşekkür ederim deneyeceğim.alakanıza sonsuz teşekkürler..yalnız trabzondaki elektrik ustaları biraz üşengeç galiba,bunun devre şemasımı gerekiyor dediler.:) basitçe şematik bir görüntüsü varmı acaba?.
 
eger kılıdınız ozel bır marka ıse resmını veya marka ve modelını belırtınız yoksa sız o elektrıkcı arkadasa benım yazdıgım yazıyı okutun herhalde anlayıp yapacaktır.
 
peki ustam bir elektrikçi buldum halledebileceğini söyledi çok teşekkür ederim ilginiz için..
 
Bence tuvaleti ortadan ikiye bölün.Böylelikle 2 adet tuvaletiniz olur.
 
keşke sorunu nasıl hallettiğinizi de yazsanız. Belki ilerde başka birilerine de kaynak olur.
Öteki türlü her konu bu şekilde eksik bırakılınca kimse faydalanamıyor.
iyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst