TTL kart devre şeması

frktsl

Üye
Katılım
30 Ara 2009
Mesajlar
43
Puanları
1
Değerli forum üyeleri merhaba;
Elimde bir kontrol kartım var.Projemiz için kullanıyoruz. TTL çıkış veriyor. Panasonic bir PLC ile haberleştirmem gerekiyor. Kısaca bana NPN/PNP giriş NPN çıkış verecek 5 volt TTL seviyesinden 24 volt DC seviyesine çıkaracak bir TTL kart lazım. 8 giriş 8 çıkış olmalı. Kart çıkışından PLC ye bağlarken kullanacağım.
Ayrıca NPN den PNP ye çeviren kart için de devre şeması lazım. Ben bir çok yere baktım ama ne bir devre şeması buldum nede elektronik kart tasarımı yapan firmalarda bulabildim.Eğer elinizde kart şeması varsa paylaşırsanız sevinirim.
Not:forumdada aradım ama nedense bulamadım
Saygılarla
 
merhaba 8 giriş 8 çikiş bunlar bağimsiz olacak tahmınım önce ttl sevıyesınde devrenı kur çıkışlara optokublorle voltajını 24 dc ye çıkar veya 5 volt rölelerle ıstersen ac 220 voltada çıkarırsın girişten örnek lojik 5 volt 1 verdın çıkıştan dc24 volt bunu yapman için pc817
optokublor işini gorur
 
cevabınız için teşekkür ederim ama bana daha profosyonelce bir devre lazım. Kullandığım kontrol kartım bin 200 dolar civarında. Daha önce kullanoılan devreler var ama ne yazııkki elimde bir devre şeması yok. Tek tek bakır yollarını bulupda devre çıkarmak istemiyorum ki büyük olasılıklada hata yapacağım bu yola gidersem.(bu yolda saçmalık olur zaten)
Eğer elinizde dediğim gibi PNP/NPN giriş NPN çıkış verecek bir devre varsa çok makbule geçer.
Sağolun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst