Trifaze Mekanik Süzme Sayacı Sıfırlatma

Şu süzme sayaç olayında gerçekten kullanıcıların birbirine hakkı geçiyor. Kim bulup buluşturdu ve yaygınlaştırdıysa vebalini ödeyemez.

Sayın bigband

Yapman gereken, Elektrik teknisyenleri odasına kayıtlı bir Elektrik Teknisyeni bularak bulunduğun daireye talep açtırman ve işlemler için gereken evrakları teknisyene teslim etmendir. Bizbizeyiz burada. Diğer türlü sen daha çooookk fatura öder ve uğraşsanda sana düşen gerçek miktarı bulamazsın. Talep ücreti de Elektrik teknisyenlerinin farklı fiyat biçmesiyle değişiyor. Bazısı 400 lira alırken bazısı 350 liraya talep açtırıp sana ayrı bir sayaç taktırıyor. İşinin ehli bir elektrikçi bulmanı tavsiye ederim. Parayı alıp bir daha sana görünmeyen de olur. Piyasa da sahtekarlar da dolanıyor. Biz kendimiz şahidiz. Allah kolaylık versin.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst