Trifaze Ani Su Isıtıcı

Hepinize teşekkür ederim.Tesisat yenileme gibi bir durum sırf bu cihazı kullanmak için mantıksız.Termosifon alarak çözüm bulmaya çalışıcam.İşin acı tarafı müteahhit sıfır bina yapıyor ve bu dairelerde banyoya su ısıtma için trifaze hat çekiyor ama tüm malzeme sizin belirttiğiniz üzere yetersiz.

c.berkan sizin uyarınız kesinlikle doğru,yanlış anlamayın mesleğiniz ile ilgili eleştiri getirmiyorum her branşta olduğu gibi sizin meslektaşlarınızda da esnaflıktan ziyade fırsatçılık yapan var.Nerde o parayı isteyen demişsiniz bulunduğum mıntıkada 2 tane elektrikçiye sordum ve iş tarifim 4 kabloyu klemense takmaktı istenen rakkam 100 tl bahsettiğiniz sigorta kablo değişimi vs değil. İş ortalama o haliyle 3 dk sürecekti.Geçen hafta aracımın baskı balatasını sanayide değiştirttim, malum uzun ve meşakatli iştir.İş için 350 tl işçilik aldı, adabı da bu rakkamdır. 3 dk lık işe 100 tl istemek adab değil esnaflık hiç değil.Yanlış anlaşılmasın sizleri müstesna tutarım.
Bir fabrikada çok önemli bir makine arızalanmış ne kadar mühendis teknisyen gelirrse gelsin makineyi yapamamış sonra bir usta gelmiş makineye bakmış ve bir çekiç vurmuş makine başlamış çalışmaya demişler usta borcumuz ne kadar adam demiş ki:10 bin dolar fabrika sahibi fiyatı duyunca bana detaylı fatura ver 10 bin dolar ne demek demiş usta faturayı yazmış:çekiç sallamak 1 dolar çekiçin nereye vurulacağını bilmek 999 dolar
 
Bu tarz cihazi baglamak akil.kari degil. 21 kw ne demek ya? Bir zamanlar 7200 watt tek fazli sohbenleri baglatmak isteyenler aman ha sakin baglatma git termosifon baglat denilirdi.
Bu sohbeni sakin baglatma. Termosifon hem.ekonomik hem de guvenli. Aradaki fiyat farkini amorti edersin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst