Transmitter bağlantısında yardım ?

Katılım
2 Eyl 2006
Mesajlar
89
Puanları
1
Yaş
40
Bağlantısını yaptım fakat ekranda ( or ) gözüküyor cihazın parametresi ingilizce ayar gereklimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Basınç kontrolü yapmayı düşünüyoruz bu cihaz ile yardımlarınız ıçın teşekkürler.

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 
Her transmitter'a parametre olarak ölçüm aralığı değerleri ve transmitterın çıkışı ( 4..20 mA ya da 0..10 V) girilmelidir. Nasıl girileceği ise transmitter' ın marka ve modeline göre değişir, kayda değer yorum yapabilmek için, marka ve model bilgisini vermeniz gerekiyor.
 
Genellikle or ölçüm dışı değeri belirtir. Mesut arkadaşın dediği gibi transmitter çıkışını bilip cihaza programlamanız gerekebilirir. Yada cihaz bu çıkışa uygun olmalıdır. yada transmitterden uygun sinyal gelmelidir.
Eğer yazdığınız +2V transmitter çıkışı ise cihaz üzerinde gösterdiğiniz +V bu voltajın girişi ise önce cihaza pil ile enerji verin değer görmelisiniz sonra transmitteri ölçün voltaj görmelisiniz ve basınca göre bu voltaj değişmelidir.
 
Gösterge LEA marka LTW15I1RD modeli
transmitter CI bobinde yazıyor kutusunda marka veya modeli yazmıyor
üzerindede yok
 
Basınç kontrolü yapmak istiyorum nasıl yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar

sistemde 1 motor var -6 barda duracak +25 barda duracak bu kontrolünü nasıl yapabilirim bu degerler ayarlana bılır olmalı bir gösterge ıle yardımlarınız ıcın teşekkürler.
 
12v d.c ----------- > 11 no'lu klemens
gnd ----------- > 10 no'lu klemens
0/4 - 20 mA ----- > 9 no'lu klemenste olmalı, eğer böyle ise gerisi kontrol cihazının parametre ayarlarına kalıyor tabi transmitterin ölçme aralığı uygunsa.Ben sizin yerinizde olsam şöyle yapardım:Örneğin transmitterin ölçme aralığı -10 - +40 bar olsun.Cihazın minimum set değeri ayarını
-10,maksimum set değeri ayarını da 40 olarak girerdim.daha sonra 1. set noktasını -6; 2. set noktasını ise 25 yapardım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst