Transfer Panosu şalteri 3 kutup mu 4 kutup mu olmalıdır?

Katılım
23 May 2016
Mesajlar
68
Puanları
1
Yaş
43
Transfer panosu şalteri hangi durumda 3 kutuplu hangi durumda 4 kutuplu seçilir.?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kendi tra-
fonuzdan yapıyorsanız 3 kutuplu.
Kendi trafosu olanlar da 4 kutup yapacakmış, 4 kutup daha iyiymiş, 4 kutup olmaz ise dağıtım şirketleri jeneratöre ruhsat vermiyormuş falan diye duydum. 3 olacak yada 4 olacak şeklinde bir yönetmelik yada standart var mı? Neden 3, neden 4'ün açıklaması nedir?
 
sayın @by lent, ben bulamadığım için yardım istedim. Buna kızma tepkisi verecek ne oldu ki?

Şalterde 4 kutup yada 3 kutup tercihinin hangi duruma göre yapıldığı ile ilgili yönetmelik, standart, arıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
 
Bizim oturdugumuz binada transfer panosu o kadar akilli bi mutahit tarafindan kurulmuşki jenerator bile çalişsa sayacimiza endeks yazılıyor.
 
transfer panosu o kadar akilli bi mutahit tarafindan kurulmuşki jenerator bile çalişsa sayacimiza endeks yazılıyor.

Tek transfer panosu var, sayaçlar transferden sonra olacak mecbur, jeneratör çalıştığında tüketim yazmamasını nasıl sağlardın?
 
Tek transfer panosu var, sayaçlar transferden sonra olacak mecbur, jeneratör çalıştığında tüketim yazmamasını nasıl sağlardın?
Sayacdan sonra, ( ana panoda) bir daire transfer panosu duzenlenir. Sebeke ve / veya generatör calısdıgında ona aıt kontaktör çeker, çıkışlar müşterekdir. Bu, çok bilinen bir uygulamadır. Neden hayretle karsıladınız ??
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst