TR yağ testinde H20 Karbondioksit yüksek çıktı. Ne yapmalıyım?

Nasır

Üye
Katılım
21 Ocak 2010
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
53
yeni bir tr var yag testinde H20 KARBONDİOKSİT yüksek yeni olmasıdan dolayı çıkan deger 4226 ppm nasıl bir işlem yapmam lazım
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kademe yagının ana tanka karışmasını nasıl anlarız. Hangi teslerden anlarız bu konu hakında bana yardımçı olabilirmisiniz teşekürle......
 
Lütfen konuyu ilgili bölüme açmaya özen gösterin.
 
sayın nasır kardeş:
yeni bir trafonun yağında su bulunması kötü bir olay ancak ppm değeri co2 ye mi ait yoksa serbest su miktarı mı ayıramadım. eğer su miktarıysa trafonun devreye alınmadan önce kurutulması gerekir.yok co2 deeğeri ise normal değerdir.gerilim altında çalışan bir trafo da su miktarı normalde 20 ppm civarındadır.Ancak, yüksek ppm trafo içinde serbest su var demektir.
Kademe yağı trafo yağına karışmış ise kademe şalteri haznesi sızdırmazlığını yitirmiş demektir.bu olay genelde kademe şalteri genleşme borusu üzerindeki vananın bir şekilde kapalı kalması durumun da genleşen şalter yağının kendi tüpünü patlatması sonucu olur.Kontrolu ise kademe yağı flanş seviyesine kadar boşaltılıp içeriden yağ gelip gelmediğine bakılarak anlaşılır.eğer şalter tüpü bozuksa şalterden trafonun yağı gelmeye başlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,236
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst