TP 1500 Comfort Panel Backup

Bakın usb device ile backup yaptığınızda üzerine ikinci bir cihazdan backup yapmaya izin vermediğini veya öncekinin üzerine yazdığını göreceksiniz. Unun için backup PC'ye kopyalamak yerine aynı cihazda saklamalıydınız veya wincc ile backup almalıydınız ( ki bana göre en pratik yöntem).

Şimdi gelelim sorununuza proje aktif bir şekilde geldiyse yine şanslısınız ve haberleşme şansınız var. Eğer cihazlar kendi aralarında Ethernet tabanlı bir protokol ile haberleşiyorsa ( TCP-IP veya Profinet gibi) ise hmi panelin plc ile aynı ağ grubunda olduğundan emin olun. Yok eğer MPI veya Profibus ile haberleşiyor ise durum yine bus parametrelerinde haberleşiyordur.
Çok garip sonuçta backup alınıp PC ye kopyalayıp yine usbden atmaması çok garip değil mi? Bunu bilmiyordum o şekilde yaptım. Şimdi elimdeki projeyi restore yapamıyorum.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst