Totem Aydınlatma Hakkında Yardım

kacmazzz

Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
110
Puanları
1
arkadaşlar kolay gelsin bir konuda yardım istiyorum fabrika girişinde bulunan totem içerisinde 60 adet florasan var ve bunu 40 adeti arızalı ben bunları iptal ettim ve içerisine 8 adet 150 w lık projektör koydum fakat olmadı gibi ışıgı belli noktalara uyguluyor bu totemi içeriden florasan haricinde nasıl aydınlata biliriz arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
!50 W porjektörleri (halojen değildir umarım metal halide tavsiye ederim.) totemin üstünden 1-1,5 metre profil üzerinden totemin yüzeyine vuracak şekilde dizayn edebilirsin.
Totemin içindeki aydınlatmaları değiştirmek çok sorunlu oluyor .Ledli sistem de yapabilirsin istersen.Totemin üzerindeki plakaları pertinakla değiştir led ile işle yazı yada şekil içine led sistemi yap uzun ömürlü ve sorunsuz olsuz.Yada led işi yapan bir şirkete ihale et sizin için yapsınlar sen sadece tabelayı tak.
 
Çevre aydınlatması amaçlı totem direkler yüksektir floresan lamba, 100w, 150w projektör bu terimler arasında pek bağlantı kuramadım açıkcası(Çevre aydınlatma ise totemde 1000w-2000w söz konusu olmalı). Reklam panosunun asılı olduğu bir totem mi bu? anlamadım?
 
Reklam panosunda ışığın belli noktalara yoğunlaşmasını önlemek için Sn Yener74'ün Led alternatifi uygundur enerji sarfiyatı açısındanda ekonomiktir.
 
nasıl bir led önerirsiniz markası modeli varmı incelemek istiyorum totem oldukca büyük 6 metreye 2 metre gibi bir şey yeterli lüx'ü elde edebilirmiyiz
 
totemin büyüklüğünü yazarsan bizim 70wlık ürünlerimizle sana yardımcı olmaya calısırım yılport limanın totemını sadece 2adet 70wlık lambayla aydınlatması yapılmıstır 02164475132 murat gündüz
 
yada bire bir led floresan konularak aydınlatma yapıla bilir
 
Tam simetri için 1.300 lm lik 60 cm ebatlı powerled floresanlar ile aydınlatma sistemini kurabilirsin. Tavsiyem totemin reklam yüzeyini iyi bir malzemeden yaptırmanız. Hava koşulları çok önemli. Biz limanda yaptık ve başarılı da oldu. Dilovası TEM den görülüyor.

İyi çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,960
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst