Toki Aydınlatma

güzel insan. doğru ve dürüst olmak zordur. ki anladığım kadarıyla verdiğiniz teklifi inceleyenler (sıfat kullanmayacağım, siz anladınız) biz bu ihaleyi yandaşa vereceğiz ve nemalanacağız demek istiyorlar
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Yaş oldu 47 proje inceleme, uygulatma onay ve kontrol işlerinden bıkkınlık geldi o yüzden hafta sonları nete tablet ve telefondan giriş yapıyorum onlarda da autocad yok. @sami inci abim Babam yaşındadır o yüzden kendisini çok iyi anlayabiliyorum.
Projelerini göremeden şimdi sana nasıl yardım edebilirim diye düşünürken bir mesajını daha okudum.
1) Enerji dağıtım projesi ayrı paftadır saha dağıtım panolarında sonlanır. Buraya binaların besleme kablosu çizilmez.
2) Bina beslemeleri iç tesisat projesinde gösterilir.
3) Aydınlatma otopark ve yol aydınlatma olarak ayrılır. Otopark aydınlatma ortak mahaldir. Yol aydınlatmada ise genel kullanım kapsamında olup aluminyum dekoratif olarak isteniyorsa TEDAŞ'ın tip test onayı almış marka ve modellerden seçilmesi gerekir. Aksi takdirde projen onaylanmaz işin kabulüde yapılmaz. Onay listesi aşağıda;
https://www.tedas.gov.tr/#!Tip_Proje

Proje ile ilgili soruların olursa jpg olarak görsel at yardımcı olalım.
Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst