Togg t10 x sarjli arac icin sarj cihazi önerisi

bizim önceliklerimiz başkalarının sıralamasında çok sonra geliyor ya da hiç umursanmıyor olabilir. kimse kendi kazancıyla başkalarının önceklik listesine göre harcama yapmak zorunda değil.

Son düzenleme:
Bizleri alıştırdılar bir alana bir bedava , bir al ikincisi %50 bedava. bir ürün al çaydanlık bedava .
Bir ürün al eskisini getir.
Ocak ayı indirimi kupon vs gibi .
Diğer
Bunların hepsi satış taktikleri .
Evlenme işi tüm aileler beraber giderse satici alıcıyı öper
Tek başına giderse alıcı satıcıyı öper .
Taktikler .

Arz talep meselesi.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

Neden utanacaklar ki? Tercih meselesi. Kuyruğa girip aldığı telefonun ikinci elinin değeri çok düşmüyor sonrasında kolayca satabiliyor diğerlerini ise ölü fiyatına belki.
İşte o taraftan bakanlar öyle görüyor. Zamanında bir bakan da 750 bin TL'lik saattini göstermişti. Yaşadığı toplumu dışlayanlar, onlardan biri olduğunu unutanlar, toplumdan kopuk yaşayanlardır. İnsan, etrafındakiler ne kadar zenginse, huzurluysa o kadar zengin ve huzurludur! Yoksa, hırsızı, arsızı düşünmekten uyku bile tutmaz.:rolleyes:

İşte o taraftan bakanlar öyle görüyor. Zamanında bir bakan da 750 bin TL'lik saattini göstermişti. Yaşadığı toplumu dışlayanlar, onlardan biri olduğunu unutanlar, toplumdan kopuk yaşayanlardır. İnsan, etrafındakiler ne kadar zenginse, huzurluysa o kadar zengin ve huzurludur! Yoksa, hırsızı, arsızı düşünmekten uyku bile tutmaz.:rolleyes:
Sizce bu telefonları sadece zenginler mi alıyor?
Zengin tarafından da bakarsak, adam zekatını veriyor, fakire yardım ediyor ama her şeyin en kalitelisini de kullanmak istiyor. Şimdi bu adam yaşadığı toplumu dışlamış ve toplumdan kopuk yaşamış mı oluyor?

Adamlar için acayip kazançlı durum. Cihaz vermiyor kar ediyor. Bazı ürünlere şu ürün benim makinama uyar diye referans veriyordur kesin. Oradan da kazanç. Her iki taraf win win. Yarın makina bozulsa kullanıcıya sen uygun olmayan cihaz kullandın. Sana garanti yok . Gene kazanç. Her kazık vatandaşa.
Sizce bu telefonları sadece zenginler mi alıyor?
Zengin tarafından da bakarsak, adam zekatını veriyor, fakire yardım ediyor ama her şeyin en kalitelisini de kullanmak istiyor. Şimdi bu adam yaşadığı toplumu dışlamış ve toplumdan kopuk yaşamış mı oluyor?
Bana nedense hep karun geliyor aklıma zengin deyince birde mescit kuşu salebe.

saat meselesini teknik takip tapelerle hatırlıyorum. o mevzu farklı..

Yukarısını beğenmiyoruz , aşağısı başka bir alem. Hergün çöp kutusunun yanında ya yemek ya ekmek oluyor. Kahvaltıya, yemeğe gidilir, yenen kadar da masada bırakılır gidilir. Şanımız yürüsün. İsraf=Bereketsizlik ve Kıtlık. Zekat, tarımla uğraşanlar için Öşür. Bilen var mı , veren var mı? Çok az. Helal ve haram, kul hakkına girme kaygısı. Oda çok az. Herkesin kendi kafasında oluşturduğu, hayata müdahale eden yönleri törpülenmiş ve budanmış Protestan din algısı. Bolluk , bereket bu topraklara bu istikametle yağmaz ve idarecilere küfredilmeye devam edilir. Bitmek bilmez kısır döngü.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,519
Kullanıcılar
453,974
Son üye
Bülent Cemil

Yeni konular

Geri