TMŞ Yardımcı Kontak

e1l2k3t4

Üye
Katılım
15 Şub 2019
Mesajlar
70
Puanları
1
Merhabalar, yardımcı kontak olan tmş modelleri var mı bildiğiniz, ayrıca açtırma ve kapama da yapan?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhabalar, yardımcı kontak olan tmş modelleri var mı bildiğiniz, ayrıca açtırma ve kapama da yapan?
Bunlar genelde bütün markalarda opsiyoneldir . Ön kapak sökülür. Altına sönt trip , under voltage trip , yardımcı kontak ne ihtiyaç varsa monte edilip kapak kapatılır. Kendinden yardımcı kontaklı tmş ben hiç görmedim.
 
evet açtırma bobini , düşük gerilim takılabiliyor da yardımcı kontak , kapama ve açtırma bobini opsiyonel olarak eklenebilen tmş bulamadım, scadadan enerji izleme sistemi yapmaya çalışıyorum.
 
Markaya bağımlı kalmamak için,şalter çıkışı-
na 380 volt bobinli yardımcı röle bağlanarak
açık/kapalı kontak elde edilebilir.Pano mü-
sait ise,TMŞ ye paralel olarak 0,16-0,25 amp yardımcı kontaklı MKŞ li çözümde ya-
pılabilir.
 
mesela motorlu mccb (tmş) kullanıldıpında kaçak akım yüzünde mx bobini üzerinden şalter trip konumuna gelirse , hata giderildikten sonra bu şaltere motor üzerinden 0 konumuna alınıp tekrar 1 konumuna getirilebilir mi. bu konuda yeni araştırma yapmaya başladım , teşekkürler şimdiden
 
iki mesaj arasında zaman farkı var ya araştırıyorum demişim zaten bir mesajımda , bütün aksesuarların eklendiği tmş var mı diye soruyorum aslında. çelişki falan yok ortada:D
Otomatik ya da uzaktan kurma opsiyonu olan bir tmş modeli yok benim bildiğim . Diğer bütün tırı vırılar , yani düşürme bobinleri ve yardımcı kontaklar hepsine modeller bütün markalarda var . Eğer uzaktan kurma da istiyorsanız açık tip şalterlere bakmalısınız .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst