TMŞ ŞALTERİ

mrealites

Üye
Katılım
11 Ara 2007
Mesajlar
62
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba
Termik manyetik şalterler kontaktör yardımı ile aç kapa yaptırılabilirmi.Yani kontaktöre yangın ihbar sinyali geldiğinde tmş yi açtırabilirmi yoksa mecburen TMŞ yerine motorlu şaltermi kullanmam gerekiyor.Yangın çıktığı zaman yangın ihbar santralinden gelen bilgi ile basit bir yöntemle yangın çıkan katın enerjisini nasıl kesebilirim .Katlardaki panolarım TMŞ girişli? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Şalterinize uygun AÇMA BOBİNİ ( şalterin içine ) monte ederek,istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.Tekrar kapatma yapmak istiyorsanız,motorlu şalter kullanmanız gerekir.
 
fahri Bey öncelikle çok teşekkür ederim.Benim TMŞ lerim ABB marka panoya monte edilmiş vaziyette.Yerinde monte edebilirmiyiz.Tekrar kapama olayını yangın sonrası olacağı için manuel yapabilirim.
 
Şalterinizin tipini,ABB şalter satıcılarına söylerseniz,size uygun açma bobini verirler.Montajını,şalteri sökmeden,yerinde yapabilirsiniz.
 
Merhaba kullanmış olduğunuz model açtırma bobinine uygunsa pano üzerinde monte edebilirsiniz.Birçok modelde gövde kapağı arkasında yer alır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst