Tiryak tristör profilo bd 9800 buzdolabı

Serkn46

Üye
Katılım
9 Eyl 2019
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
34
Bugün buzdolabımın tiryak tristörünün 4 ünden birisi yandı üzerinde z3m f 351 yazıyor. Değiştirmek iatiyorum ama internet aradım bi türlü bulamadım. Lütfen yardım edermisiniz
 
Sot 223 bu dolabtakinde f351 yazıyor uyarmı.
 
önemli olan voltaj ve akımları ve sensitive gate olması yani düşük gate akımıyla ateşleme yapabilmesi.
 
önemli olan voltaj ve akımları ve sensitive gate olması yani düşük gate akımıyla ateşleme yapabilmesi.
Bendekinin voltaj ve akımı hakkında bilgi de bulamadım herhangi bi yakın değerli takardım çıkmaza düştüm.
 
Z0103MN.gif
hocam resimde y429 yazan yerde benimkisinde f351 yazıyor tek fark bu bunlardan herhangi birini taksam ve ya sizce hangisini takmalıyım. Sizi de çok yoruyorum hocam kusura bakmayın ama bunlardan gerçekten anlamıyorum bi sürü değer sayı model var.
 
değiştirme arkadaşım. yapma takma, adam senin için araştırmış eş değerini bulmuş, değiştir sıkıntı olmaz diyor. o zaman servis çağır kartını değiştirsin sorunun çözülsün ne biz üzülelim nede sen üzül. bizim işte ya ustasındır kesmez kardeş gibi. yada kasap.... kesmez usta diyorsa bir bildiği vardır, güvenin varsa değiştirirsin yoksa saçma sapan sorular sormazsın. eczacın A ilacı yok eşdeğer olarak B vereyim dediğinde alıyorsun, buradaki usta A bileşeni yerine B kullan diyor . alakasız sorular soruyorsun. daha bu gün üye olmuşsun ahkam kesmeye kalkıyorsun. lütfen emeğe saygı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst