tia portal wincc profesyonel sp2 yükleme problemi

kutilati

Üye
Katılım
18 Kas 2008
Mesajlar
79
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar tia portalda wincc profesyonel programı kurulmuyor.Şuan wincc basic yuklu onu ONUN yerine profesyonelin sp2 sini inirdim yukleeye çalışıyorum fakat olmuyor.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
şuan pc de windows 7 ultimate kurulu.ayrıca step 7profesyonelde v11 sp2 yukledim sıkıntı yok.wincc profesyonel v11 de kurulum olmuyor
 
kardeş ilk önce wincc v11 sp2 yi kur sonra tia v11 i dene olur.. tia yı kurarken wincc basic ' i kurmayacaktır..
 
kardeşim ilk wincc basic v11 sp2 yi mi ilk kuracaz
 
ilk step 7 professional v11 kurarsan bu yüklemede wincc basic ile step7 professional v11 kurulmus olur. Benim demek istediğim şu wincc professional v11 indir ve kur daha sonra step7 professional v11 kur . wincc ve step 7 yi ancak böle professional olarak kurabilirsin. fakat pcinde su anda kurulum varsa kaldırıp yazdıgım gibi tekrar kurmalısın..
 
Merbaha
V5.5 kurulumunu yaptım ama denemek içinde olsa WinCC Professional V11 kurmak istiyorum ama ilk kurulum ekranını bir türlü geçemedim. Sürekli hata alıyorum. Windows7 profesyonel 32 bit kurulu. Sorunum nedir tam olarak ne yapmalıyım. Basıc ve profesyonel sürümünü indirdim ikisindede aynı tip uyarı var

j0w0c.png
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst