Thytonic,Mc30-R Röleleri hakkında yardım

dros

Üye
Katılım
30 Ağu 2012
Mesajlar
6
Puanları
1
öncelikle herkese merhaba ben Tedaş arıza Bakım onarım'da çalışmaktayım röle ayarları nasıl yapılıyor röle ve bilgisayar arasındaki bağlantısını nerden bulabilirim.. örnegin bizim çalıştıgımız firmada röle ayarı yapabilen sadece 2 kişi var ve işi kimseye öğretmiyorlar. bu röleleri nasıl öğrenebilirim veya bi kursu varmıdır ? genelde kesicilerde kullandıgımız rölelerin markası: Thytonic,Mc30-R bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum nasıl öğrenebilirim şimdiden herkese Teşekkürler..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Aktif Mühendisliği arayıp Türkçe döküman, PC'den bağlantı ve ayar progranını iste..
Ben yıllar önce (TEDAŞ'ta iken :( ) öyle yapmıştım. Hatta ara bağlantı kablosunu bile göndermişlerdi (Gerçi öyle özel bir kablo değildi Yanılmıyorsam RS485)...
 
mcr30 ve thytronic na11 röleler ayarları standar bu konulara geçmeden önce en önemli nokta sabit zamanla ters zamanın ne olduğu hakkında bilgi edinmen gerek ve röle ayarları yapılırken öncelikle nelere dikkate edeceğini bilmelisin mcr seri rölelerin mscom diye programı var thytroniğin ise thytsetter diye arkadaşın dediği gibi aktif mühendislik yardımcı olabilir.
 
verdiğiniz tüm bilgiler için teşşekkür ediyorum.. elektrikTahsin arkadaşım bu röleler için bildiğin bi kurs varmı ? sabit zamanla ters zaman hakkındaki bilgileri nerden öğrenebilirim ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst