tesis aydınlatma hk.

zapotek

Üye
Katılım
24 Ocak 2007
Mesajlar
353
Puanları
1
Yaş
43
merhaba arkadaşlar.

Bulunduğum fabrikada (gıda üzerine) ortamda yüksek sıcaklık olduğundan tavan aydınlatması olarak kullandığımız floresan lambalarımız arızalanıyor yani yanıyor. Bu konuda bir öneriniz var mıdır? ya da cıva ya da sodyum buharlı lamba mı denemeliyim?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
iyi bir soru cevabı bende merak ettim, aydınlatmaçılar bunu rahatca cevaplandırır.
 
Sn.zapotek,Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek var mı?Sizin fabrika gibi yerler için,uygun özellikte armatür seçimi yapmalısınız.Uygun nitelikte bir armatür seçtikten sonra ,içindeki lamba floresan da olabilir,metal halide de olabilir.
Sizin tesise has olarak aşırı bir sıcaklık söz konusu ise,tavan seviyesinde maksimum olabileceğini düşündüğünüz bir zamanda ısı ölçmelisiniz.Aydınlatma armatürü üreten firmalar sizin ısı seviyenizde kullanılabilecek bir ürün sunamıyorlar ise,o zaman tavan değilde duvarlar tercih edilebilir.Ya da ısıyı azaltmaya yönelik tedbirler alınabilir.
Fakat aydınlatma üretici ve ithalatçı firmaları ile temasa geçtiğinizde uygun armatür bulacağınıza inanıyorum.Kolay gelsin...: Gestaş :.. Genel Elektrik Aydınlatma Siteco Aydınlatma Tekniği Tic. ve San. Ltd. Şti.: Ürünler EAE Aydınlatma - Aydınlatma, Led, Armatür :: Lanzini Aydınlatma San.ve Tic. A.Ş.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,580
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst