ters zaman rölesi

Katılım
19 Ağu 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
45
değerli arkadaşlar bir uygulamada kullanmak üzere enerjisi kesildikten ! ve ayarlanan zamandan sonra kontaklarını değiştiren piyasada bulabileceğim bir zaman rölesi varmı?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sayın salih sönmez ;

Bahsettiğiniz devre elemanının ismi piyasada ters zaman rölesi diye geçmektedir.Bu röle enerjilendiği an kontaklarını anında yer değiştirir ve enerjisi kesildikten sonra kontaklarını ayarlanılan sure sonunda tekrar ılk konumuna dönderir. Kullanımı ve devreye alınması çok kolaydır.Bu ürünü satın aldığınızda kafanızda hıc bır soru ısaret kalmayacaktır.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.....
 
teşekkürler yüksek gerilim kullanmış olduğun veya bildiğin bir marka var mı
 
Entes,Kael, İnter, vs .Hepsinde bulabilirsiniz.
 
düşmede gecikmeli zaman röleleri....telemekanik den ben kullanınıyorum 70 ytl civarında..enerji kesildikden 6 sn sonra kontgak konumu degişiyor..ayarlanabilir..
 
sızın gıbı ustatlar lazım bızle muhabbete
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,594
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst