Termikel Fırın Anahtar eritiyor.

Katılım
24 Eyl 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
44
Daha önce çevirmeli anahtar eridi değiştirdim aynı arızayı tekrar yaptı , sadece değiştirmek çözüm değil , neden erir anahtar var mı yol gösterebilecek.

eriyen kısın anahattan gelen soketin girdiği kısım. faz yada nötr bilmiyorum tam. ama kontrol kalemi ile bakarım gerekli ise.

IMG_0056.jpgIMG_0055.jpg
 
kpabuc3_byk.jpgMerhaba

Bağlantı gevşek ise bu yüzden erir.Gördüğüm kadarı ile kablolar geçme soketli.Bu tip soketlerin geçme kısımları zamanla açma yapar. Bunların yerine üstten vidalara takılabilecek şekilde yuvarlak kablo pabuçlarından ( 2 Numaralı olan ) kullanırsanız bir daha başınız ağrımaz sanırım.
 
doğrudur geçme soketli, çıakrıp takınca ikincisi daha kısa zamanda eridi zaten, yeni bir anahtar alıp dediğiniz gibi deniyim. teşekkürler ilginize .
 
Sorununuza cozum bulabildiniz mi ayni sorun bende de var. Termikel bo 6131 firinimda ben degistirdim ama bazi fonksiyonlar calismiyor baglinti semasini gonderebilirmisisnz bana
 
bende değiştirdim fırın 8 programlı tek tek kabloları takdım , 1kabloyu takamadım garip bir şekilde yer yok
yardım edebilecek varmı
 
Termikel BO6500 ankestre fırın elektrik şeması elinde olan varmı
 
Merhaba
Soruna kesin çözüm bulabilen var mı?
Kademe anahtarını değiştirsek tekrarlar mı hata?
 
Anahtarı değiştirirken gevşek papuçları sıkın ve arada sırada bollaşanları tekrar sıkın. Isınma soğumalarda gevşer özelliği bozulan papuçları da değiştirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,237
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst