termik manyatik şalter baglantı şeması cizimi

Katılım
27 Mar 2016
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
25
ben lise 4 ögrencisiyim staj defterine cizmem gereken son iş bu nereye baksam bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Yani salterden cikip motora gireceksin ve bunu bulamadigini mi soyluyorsun.

Kusura bakma kardes ama ya bizi kandirmaya calisiyorsun ya da 4.sinifa kadar tesadufen gelmissin.

Bunun sorulacak bir seyi yok cunku,hele ki meslek lisesi son sinif ogrecisi icin
 
bak abicim kagıtta aynen böyle yazıyo ''termik manyatik şalter montaj ve bağlantılarını yapmak''
 
Kagitta oyle bir sey yazabilir,ben bulamadim demene kiziyorum.salterde 3 giris 3 cikis yok mu.3 girise 3 fazi baglayacaksin.3 cikisa da motoru baglayacaksin.

Boyle bir soruyu soruyor olmana kiziyorum.meslek lisesi son sinif ogrencisi bunu sormamali.bir iki ay sonra mezun oldun ise basladin diyelim.git su salteri degistir dediklerinde ne diyeceksin ?

Biraz emek sarfedin.bu kadar hazira konmaci olmayin.ileride cok buyuk zararlarini goreceksin.teknisyenken siradan bir isci gibi calistirdiklari zaman daha iyi anlarsin beni
 
furkan kardeşim,

yıldırım arkadaşımın dediği onaylanır nitelikte ne yazıkki. Bu foruma üye olup açacağın zamanı, google'a girip araştırma yapsaydın nihayi sonuca çok daha kolay ulaşablirdin. Seni tenzih ederek söylüyorum, artık ülkece her konuda kolaya kaçma girşimimiz olduğu aşikar. Bu kolaycılıktan kurtulduğumuz zaman gerçekten kalkınmaya ve kalkındırmaya başlayacağız.
 
ustalarım kızmayın şuada okuldan bizlere stajıyer eleman geliyor trıfaze motora notur bağlamaya çalışıyor .gerisini siz anlayın ne durumda okullar öğrencide suç yok öğretim görevlilerinde uygulama yok hep kitaptan
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst