Telefonla Uzaktan Cihaz Kontrolü Yardım

Katılım
19 Ara 2010
Mesajlar
51
Puanları
1
SelamınAleyküm Arkadaşlar benim elimde bu devre var benim bu devreyi PC'de izlemem lazım bunun için bana yardımcı olabilirmisiniz,yani bu devreyi Bilgisayarda çalışıp çalışmadıgını izlicem,devreyi daha kurmadım Kurduktan sonra USB iile PC'ye baglayıp telefonla aradıktan sonra devre çalıştıgı zaman PC'de yazdıgımız programla Çalış Çalıştıgını görmemiz lazım. Yardımlarınızı bekliyorum çok acil lazım.

Selam Ve Dua İle!
 
Devreyi tübitak'ın sitesinden Aldım arkadaşlar...

Yardım edebilecek Yokmu? Entegre degiştirsek Devreyi tekrardan tasarlamak lazım,entegredegiştirmeden bu işi yapmanın yolu yokmu acaba? Yada elinde Bilgisayardan kontrol edilebilen güzel bir devre olan varmı çalışan?
 

Ekli dosyalar

  • TELEFONLA UZAKTAN CİHAZ KONTROLÜ.rar
    2.2 MB · Görüntüleme: 6
bu devrenın bilgisayardan neyını kontrol edeceksınız bu devrede bilgisayara bağlanacak port vs yok ama şoyle olabılır GSM modul kullanırsanız telefon yerıne onun serı portunu bilgisayardan dinlersınız
 
Kontrol etmek degilde aslında bilgisayardan çalışıp çalışmadıgını görmek istiyoruz sadece. Röle açıldımı açılmadımı gibi bişey.
GSM modülle nasıl oluyor acaba Biraz açabilirmisiniz?
 
kusura bakmayın ben sızı bu işin tıcaretını yapacaksınız sandım oğrenciysenız sanırım elektrık elektronik okuyorsunuz gsm modullu size luks olur ama çalıştırmak ıstedığınız sistemın çalışıp çalışmadığını gerıye sıze sistem mesaj atar veya çağrı atar telefonlu kumandada bu olmaz sadece sistemı açtığında size farklı bır melodı sesıyle bılgılendırır GSM modul bilgisayardan kontrol edeceksen yukardada yazdım malıyetlı olur hem bılgısayara hemde kullanacağin yere gsm modullu cihaz yapman veya hazır alman lazım :)bende oğrencı babasıyım yanlış anlamayın size gore değıl enaz 750-800 tl tutar baba parasıyla bence luks:)
 
Devre kontrolünu yapmadan bi proteusta dene derim yazılımları atıp yoksa çok pahalıya patlar arkadasin dediği gibi kolay gelsin
Eğer proje yapmak istiyorsan uzaktan kumandalı bi kulaklık yapabilirsin
Kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
127,961
Mesajlar
913,924
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst