telefon test fişleri

korkmaz_design

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
21 Ara 2006
Mesajlar
2,518
Puanları
419
bu fişden (rj11 değil) Türkiye de satan yer varmı arkadaşlar birkaç elektronik malzeme satan yere baktım ama bulamadım 5 tane lazım hazır satılan buldum nette ama 30tl fazla gibi ?

birde test telefonu olarak ne önerirsiniz

rj11-w_lsa-w_2_2m_img1_d.jpg
 
Tlf olarak bunun gibi elimde var kullanmayalı uzun zaman oldu, o aparatı yapamaz mısın oto için mini bıçaklı sigortala var sanırım ayak açıklıkları dnek gelir hem ucuz, oto elektrikçileri atmadıysa kesik olanlarını bedavaya bile verir.
 
bir tane yaptım şimdilik kullanıyorum ama ama o soket baya lazım oluyo


test telefonu olarak (ttec tk150) olurmu acaba
 

Ekli dosyalar

  • IMG_3374.JPG
    IMG_3374.JPG
    319.4 KB · Görüntüleme: 23
@korkmaz_design bunu neden tercih ettiniz bilmiyorum F/R özelliği çok kullanmıyorsanız en ucuzu bile olur hatta tone pulse olmayan piyasada tel yok. Şöyle sorayım test anında sıradan tellerde olmayan bir tuş kullanıyor musun ekran bile lüks :).
 
oda doğru çevir sesi kontrolü haricinde telefon kullandığımda yok gerci ama
 
Elinizdeki aparatı tam olarak göremedim ama @by lent 'in yorumundan anladığım kadarı ile işinizi bakır plaketin çözeceği kanısındayım. Aynı ölçülerde bakır bir plaket keserek kabloyu bir ucuna lehimleyip kullanabilirsiniz. Hem ince hemde soket gibi istediğiniz yere girer. Ben lise yıllarında babamın toyotasının gösterge lambalarını lede çevirirken, soket yapısı buna benzer lambalar kullanıldığı için çözümü size bahsettiğim şekilde yapmıştım, gayette başarılı olmuştu. Tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst