Telefon tavsiyesi

Alçak Mühendis

Usta Üye
Katılım
14 Şub 2014
Mesajlar
1,103
Puanları
181
Cep telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. samsung var elimde, hayatımda böyle yavaşını görmedim.birini arayana kadar yanına gidersin o derece.
 
Turk telekom un yeni cikan modelini cok methediyolar.900 tl fiyat.
 
gecen yıl casper aldım. 750 tl . ekranı kırıldı ekran fiyatı 500 tl imiş. hurda olarak 50 tl ye sattım. daha sonra vatan dan 1200 tl ye lg aldım. 2 kere garantiye filan gitti. ekranın sol üst tarafı kırık şimdi. çalısıyor ama daha 6 taksidi var ve ekranı 600 tl . orijinal samsung gösterdi arkadaş kayıtsız vs. 300 tl ye almış. ödediğim paraya bakıyorum sonra bunu düşünüyorum keşkede böyle bişey alsaydım. varsın kapansız 3 ay sonra . onunda çaresi var 15 tl ye filan yapılıyor. bence böyle bişeye bakın. derim ben
 
Alttan ve ustten fiyat sinirlamasi olmadan tabsiyeleriniz neler. Yuksek fiyatliya benim gucum yetmez ama almak isteyenlernicin fikir olur. Oncelikle model değil de marka kiyaslamasi yapalim. Ben samsungdan memnun olmadigimi i phone iyidir. Dokunmatigi sahane. Hafiza karti takilamamasi kotu. Donmuyor telefon ama o para verilir mi tartislir tabi
 
o zaman şöyle söyleyeyim. casper hiç tavsiye etmem kamera görüntüsü çok kötü ve internet bağlantısı yavaş. asus casper ın aynısı. lg iyi ama harici hafıza kart takılmıyor. sürekli biryerlere aktarma yapmak zorunda kalıyorsunuz. internet bağlantısı asus a göre daha yavaş. olsada bi 3310 kullansak vallahi. yılan ı oynar keyfimize bakardık :)
 
telefona çok para ödemeyin zaten ömürleri 4 6 seneliktir. 4 çekirdekli 1 GB ram orta sekment telefonlar fazlasıyla işinize yarayacaktır.

samsung grand neo ve xperia E4 öneririm.
 
General Mobile Android one orta sınıf gayet güzel telefon tavsiye ederim. 699 TL
 
Alcatel kullaniyorum.2.el aldim).2 yildir en ufak bir sorun cikarmadi..bizim gibi teknik elemanlar icin oyle pahali ve gosterisli telefonlara bence hic gerek yok..cebimizde hopla zipla tozlu talasli ellerle telefona yazik oluyor.masa basi calisiyor olsaydim en iyisi hangisi ise onu alirdim.)
 
telefona çok para ödemeyin zaten ömürleri 4 6 seneliktir. 4 çekirdekli 1 GB ram orta sekment telefonlar fazlasıyla işinize yarayacaktır.

samsung grand neo ve xperia E4 öneririm.
Samsung grand almayin kesinlikle. Iki tane grand duos kullandim iki tane de grand neo kullanan tanidigim var. Gordugum en yavas telfon. 3310 daha iyi
 
play store kapalı olunca fazla uygulama yüklemeyince fazlasıyla yetiyor telefon. Grand neodan önce HTC chacha kullanıyordum. ön bellek yetersizliğinden dolayı rotladım akabinde 1 sene sonra telefon pert oldu. o yüzden çok fazla uygulama yüklemiyorum. telefon 2 sene elimde 1 defa bataryadan dolayı servise gitti. bataryası değişti. onun haricinde pek bir sıkıntısını görmedim. zaten üst sekment telefonların yerini tutmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,534
Kullanıcılar
449,909
Son üye
T_K

Yeni konular

Geri
Üst