Teknim hayal kırıklığı

zaferge

Üye
Katılım
29 May 2009
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
46
merhaba arkadaşlar,

Samimi duygularımla sizlerle paylaşmak istiyorum. Yerli sermaye kazansın diye ithal ürünleri terkettik bugüne kadar, ancak itiraf etmeliyim ki Teknim kendi markasına ürün kalitesiyle haksızlık ediyor. 408pa alarm paneli kullandım dün, gayet güzel tasarım plastik kutu, kutuyu açınca içinde kutunun 1/3 ü kadar kart, plastik gayet basit power supply, keypad dijital olandan kullandım düz zeminde tek kilitleme tırnağıyla zor bir montaj, (yapıştırdım mecburen), siren geçen yıllarde ankette de belirttik halbuki hala aynı basit dış siren, açık söylemek gerekirse sirende 6 led 4 led olması bir mana ifade etmiyor, görsellik yönünden çok geride kaldı Teknim ve panellerde bence gerileme bile var.

Satış sonrası için bir görüşüm yok genelde danışmaya gerek duyulmadı, Sonuç olarak tasarım mühendisi mi tutacaklar bilemiyorum ama vizyonlarını gözden geçirmeleri lazım.
Teknim den okuyan arkadaşlar bu eleştirimi objektif değerlendireceklerini umuyorum.

Bu kaliteye bu fiyatlar bize göre fazla dikkatinize, saygılar..
 
Yerli üreticilerin kafasının basmadığı ya da kapasitelerinin yetmediği nokta şu ki yurdışında yapılan bir ürünün aynı muadilini yaparak yurtdışı ürünlerin asla karşısında duramazlar ve kendilerine pazarda bulamazlar ; biraz kendimizi kasıp hatta biraz da aşıp çok daha nitelikli ve muadillerinden fonksiyonel ve güvenilir cihazlar üretmek zorundayız ; kimse moeller varken abb varken siemens varken gidip vatan millet sakarya edebiyatıyla microdev almaz mesela ; hatta bende almam .....
 
Sosyal mesaj gibi olacak ama, bir işe torpili fazla olan değil de bilgisi ve tecrübesi fazla olan alınırsa teknoloji konusunda ilerleyebiliriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst