Teknik Sözlük ihtiyacı

karaapak

Profesyonel Üye
Katılım
2 May 2011
Mesajlar
1,932
Puanları
507
Yaş
36
Özellikle elektrik elektronik mühendisliğinde kullanılan veya direk fizik terimleri sözlüğü de olabilir, varmıdır bilmiyorum ama şekilli açıklayan olsa çok iyi olur mesala manyetik alan nedir diye düşündüğümde işte simgesi B dir şundan dolayı oluşur falan gibi açıklayabilecek birşey arıyorum. Bilgisayara indirip kullanılabilecek bir şey olursa daha pratik olur bilgisini paylaşan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Böyle hazıra konmamalısın aklına gelen ne varsa ögrenmek istediğini yaz google a ayrıntılı bilgileri bilgisayarına kaydet bence çok daha iyi kendin oluşturabilirsin. Şayet eem olmak istiyosan..
 
Hem hazıra konma diyorsun hem yaz google a diyorsun çelişkinin farkındamısın, hazırı niçin istiyoruz üzerine birşeyler koyabilmek için tekerleği yeniden icat etmeyle başlarsak araba yapmaya hiçbiryere varamayız değil mi yoksa. Bende schaum s serisinden çalışıyorum manyetiği olmadı eski lise derslerine bakıyorum dahada olmadı kuantum fiziği ne düşünüyor bu konuda diye öyle uzayıp gidiyor mesele elimin altında neydi neymiş diye bakabileceğim bir sözlük olması ki bu sözlükler tıp denizcilik fizik hukuk her dalda var ne yani adamlar yaksınlarmı bu sözlüğü sen hazırcılık diyorsun diye, olmayan birşeyi istemiyorum burda. Ya beni yanlış anladın yada yanlış düşünüyorsun hazırcı denebilecek en son kişi ben sayılırım bu işlere başlarken bir fm transmitter yapmak için altı ay uğraştım yoksa bende bilirdim bir tane kit alıp lehimle hop bitti tarzı işleri yaz google a diye basit bir tavsiyeyle olacak işmi bu birşey biliyorsan paylaş bilmiyorsan iş olsun diye boş şeyler yazma sanki google ın varlığından haberdar değiliz aklımız yetmiyor oradan birşeyler bakmaya hiç sevmem böyle boş mevzuları konuşmayı ama insan yazdığını bir okumalı ne diye yazdın sen şimdi bu cevabı niyetin ne kardeşim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,531
Kullanıcılar
449,906
Son üye
maniacrelax

Yeni konular

Geri
Üst