Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Eğitimi (Int. University of Sarajevo)

karar sizin sat sınavı veya öss ama 2 side kolay gibi duruyor ben ekimde sat a gireceğim.sat da ilköğretim matematik soruları varmış ama sadece bunları yapmak 800 puan civarı getiriyor birde essay yazma gibi dil kısımları var bunu da yapınca 1000 puana ulaşılabiliniyor.duyduğum şeyler bunlar sınavdan sonra detaylı anlatırım inşallah.

sata hazırlanmak için üniversitede bir kurs durumu varmı arkadaşım işimi şansa bırakmayıyım sene kaybetmeyelim bu yüzden.
 
merhaba;
arkadaşlar ben istanbul ünv. tbmyo elektrik mezunuyum.saraybosnada lisans tamamlama imkanı varmış.bunun için nasıl bir yol izlemeliyim?..hangi derslerim sayılacak?dgs girdim ama bu sene imkansız müh. geçmek alternatif olarak ius gözüküyor..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ettim.
 
arakadslar volcanos dan ve mexıco dan ses cıkmadı galıba anlatın nerelerdesınız ?
 
arakadslar volcanos dan ve mexıco dan ses cıkmadı galıba anlatın nerelerdesınız ?

Volkan, mühendislik eğitimi için şu an Bosna Hersek'tedir. Mesajınıza cevap verememesinin sebebi de budur. Yakın zamanda kendisi net cevaplar verecektir.
 
sat sinavina bugun girdim. sinav saat 8 de basladi ve ogleden sonra 13.30 da bitti :) . ingilizcesi cok zor oldugu kadar matematik bolumu o kadar kolay. matematik sorularinin cogunu yapanin gectigini biliyorum. ayrica essay bolumu var. 10 section dan olusuyor sinav ve her section 25 dk. suruyor. essay sectionu da 25 dk.
 
sat sınavı writing ve reading kısımları zor ama essay ve matematik yapılabiliniyor bugün sınava girdik volcanoos la beraber. bakalım inşallah geçeriz.
 
güzel haberleriniz bekliyorum beyler.İnşallah geçersiniz bende girecem bakalım kasımdan sonraki ilk sınava bakalım nasıl bir sınav.
 
volcanos ders saydırma ıslemını yaptırdınızmı ? ne kadar ders alacaksınız 10 taneyı buluyormu ?
birde orda karsılastırdıgınız deneyımlerı bızlerle paylasırsanız oraya gıdecekler ıcın ıyı bır alternatıf olur...sız galıba yaz okulu gectınız nasıldı ve ne gıbı zorluklarla karsılastınız ?
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst