TEK FAZDAN GEÇEN AKIM VE GERİLİMİN OKUNMASI(S7-200)

esesli

Üye
Katılım
19 Kas 2006
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar,
sıemens s7-200 plc ile tek fazdan geçen akım ve gerilimin okunmasına dair bir proje yapacağım. oradaki analog bilgi okumayı nasıl gerçekleştireceğim,nasıl yapacağım:( Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
teşekkürler..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Bu gibi bilgileri transdüserler yardımıyla plc girişlerine uygun hale getirebilirsin, mesale Strom AC buradakileri incelersen sana bir fikir verebilir.
 
sisteme bır tane cırcutor analızor bağla. butun fazlardakı guç gerılım akım cos fi gibi değerlerin hepsini okuyabılırsın.
 
yardımlarınız için çok çok teşekkürler. storm ac ve cırcutor analızor hakkında bir bilgim yok ilk olarak onları araştırmakla işe başlayacağım:) storm ac için olan site almanca bi site çok yararlanamadım..eğer vaktiniz olursa bu konu hakkında biraz daha ayrıntı ve ipuçu verebilirseniz çok çok sevinirim:):) çok çok teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst