td200 configurasyonu

fivesense

Üye
Katılım
5 Mar 2008
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
merhaba;

s7-200 de microwin td200 wizardı kullanarak data block içine block oluşturdum. oluşan dosya içinde mesajlarımı görebiliyorum fakat bunları nasıl enable edeceğim. örneğin bir mesaj için message enable bit v14.3 yazıyor.mesajı göstermek istediğim yerde output olarak v14.3 ü aktif etmem yeterli mi? yoksa bu mesajların td200 ekranına gelmesini sağlamak için data block içinde oluşan VB yi move komutuylamı kullanmalıyım.

birde alarm koymak ve td 200 tuşlarıyla resetletmek istiyordum fakat wizard dosyayı oluştururken bana alarmları sormadı. alarmları nasıl ekrana düşürebilirim.

yardımlar için şimdiden teşekkürler.. eğer elinizde açıklayıcı dokuman ve örnek varsa gönderirseniz sevinirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
merhaba TD200'ü geçen sene projemde kullanmıştım. Çok yoğun olduğum için şu an bu konuya göz atıp sana cevap yazamayacağım.Ancak TD200'ün kullanımıyla ilgili güzel bir rapor hazırlamıştım.Oradan okuyarak bütün sorunlarını giderebileceğini düşünüyorum. mail adresini verirsen sana bu raporu gönderebilirim.
iyi çalışmalar...
 

Ekli dosyalar

  • TD200_KULLANIMI_RAPORU.rar
    8.6 KB · Görüntüleme: 211
Moderatör tarafında düzenlendi:
sayın timsahcin td200 ile bende bu aralar uğraşıyorum
teşekkür ederim.
 
teşekkürler uygulama da gerekli ve zor bulunan bi kaynak
 
Ben bu sitede yeniyim TD-200 bende ilgileniyorum öncelikle siteniz için teşekkür ederim Beyninize Sağlık Mükemmel bir site

timsahcin kardeşim teşekkür ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst