TB6600 ile step motor sürme

aynı sistem işte. Direk büyük kumpaslarda var. Onu sabitleyip ellede ayarlayabilirdim ama elimdeki parçalarla hem daha ucuza gelecek.Araba ve ray alacağım sadece bir de drv. Uzun kumpas gümrükten sanırım geçmez. Bir de zaten gümrükte işler karışık. Ne varsa geri gönderiyorlarmış.
 
Bir çerçeveci arkadaşım için yapacaktık ama gerek kalmadı Dijital metrelik olarak piyasada hazır yapılmıştı TEZE LMAK burga zmakine gibi
 
Bu baya pahalıdır herhalde. Ekran, dokunmatik fikan derken. Ben 50 cm'lik ufak parçalar yapacağım. elimde motor, power, kayış vs hepsi var gibi. Bi linear ray gerekecek o kadar.
http://www.burgazmakine.com/urn2.html
 
Son düzenleme:
Bu arada benim sürücü yeni aldığım aluminyum yüzey kaplamalara havşa açarken yine OC'ye düştü. Arızlanmıştı. Vakit kaybetmeden faste gönderdim. Ben daha kargo ulaştı mı diye açıp soracakken şimdi tamir edip göndermişler. Burada bazen karaköy ensafından şikayet ediyoruz ama bu tarz hizmet olaylarında da Apple'la burun buruna yarışan firmalarımız var. Teşekkürlerimi iletiyorum.

@asenyurt la aynı ayarları kullanıyorun. Dikkati mi çeken şey yine olay delik delerken oldu. Takıldı vs. OL vermesi gerekirken akım artık hangi hızla yükseldiyse direk OC verdi. Buna bir çözüm bulmam gerekli.
 
bence fast ltd de sıkıntı var.
devamlı tamir edip gönderiyorlar.
demediniz mi niye olur buna ne çözüm lazım diye ?
 
valla göndermeden önce sordum. "motor çok ani bir ivmeyle takıldıysa, amper 1'den 10'a 15'deği, 1'den 50'ye çok hızlı çıkar. Sürücü içindeki işlemcininde sonuçra bir cycle 'ı var. O hıza yetişemez dedi. Ama sonrada ee peki o zaman over load ne işe yarıyor dedim. Onu ayarlarsanız 9A bir milm geçmez yakalar dedi. Ee ayarladım ben bu ayalardı kesmedi dedim. Gönderin bakalım dediler. Fabrika ayarına getirmeden gönderdim.(loglar için) Ama sanırım bakmadılar. Arayıp görüşeceğim tekrar.
 
motoru çok ani mi hızlandırmaya göre göre ayarladın ki böyle oluyor ?
 
Yok 5sn'ye ayarlı. Hızlanmda değil. Uç aluminyum keserken çok daldım takıldı, kırdı. Bu sırada yük artı. Dolayısıyla ayarlara göre OL vermesi lazım.(ki 9 değil 8 a'e ayarlı benim). Ama olmadı. OC verdi yine. Yani bu şekilde tekrar zorlasam tekrar bozacak.

En iyi çıkışıa bir çözüm bulmak. Sürücü çıkışına 9A'lik 3'lü sigorta gibi bir şey koysam ne bileyim. Öyle bir çözüm mümkün mü?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst