Tavan Vinci testi hakkında sorum olacak yardımınızı rica ediyorum.

ZorBeyy

Üye
Katılım
22 Tem 2012
Mesajlar
22
Puanları
1
Merhaba

İşletmemizde bulunan tavan vincinin testini yaptıracağız. Bu test yapılırken tabi ki ağırlıklara ihtiyacımız var. Bu ağırlıkların nakliyesi 7500 tl civarı. Yönetmelikte sanırım 3 ayda bir test yapılması gerektiğini yazıyormuş. (10 ton ağırlığa ihtiyacımız var)

Bu ağırlık nakliye işi ile uğraşmayıp 10 tonluk su tankı satın alıp etrafına profillerle kafes yaptırsak test için makine mühendisleri odası sorun eder mi? Bu ve buna benzer farklı yüklerde test yaptıran oldu mu?

Acil Cevap Verebilirseniz Sevinirim.

Teşekkürler

 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Gemilerdeki kreynleri testi su balonlarıyla yapılmakta. Ayrıca bu iş için eskiden dinamometreler kullanılırdı. Bunun için de yere çok iyi bağlanması gerekiyor. Bağlandığı yerden kurtuldu mu çok tehlikeli oluyor.
 
hic bir sorun olmaz hiç birsekılde sıkıntı cıkmz bızde fabrıka ıcındekı agırlıklarla yapıyoruz tahmını kılolar yanı
 
10ton demir mi ağır 10 ton pamuk mu ? yükün miktarıdır önemli olan. Salınım yapınca size tehlike yaratmadıktan ve bağlantıları sağlam yapıldıktan sonra kimse birşey diyemez.
 
bır fırmada gormustum betondan yapılmıs agırlık var.vıncı onunla test edıyorlardı.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst