tavanı delmek yerine bton çivisi nasıl olur

Katılım
17 Ağu 2010
Mesajlar
630
Puanları
1
Arkadaşlar biz 2 öğrenci arkadaş 4 katlı bir aparmanın işini aldık mevcut merdiven otomatiğini fotosele dünüştüreceğiz ancak o fotosel in her birine 4 er tane delik açamam çünkü darbeli matkap yok bende mevcut olan normal matkabın ise deleceğini sanmıyorum tavanı delmek yerine beton çivisi yapsam olurmu sizce bir görüşlerinizi alayım dedim :D
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
ben olmaz derim. beton çivisi zamanla muhakkak yükü bir kuş tüyü olsa bile düşecektir. delik delip dübel çakıp vidalamak lazım derim. Kaldı ki ilk işiniz anladığım kadarıyla. nasıl başlarsan öyle gider.. çok zor değil bir matkap bulmak ödünç bile alsanız 4 katlı ev diyorsunuz 2 saatte tüm delme işlemlerini bitirmiş olursunuz.
 
İş yapıyorsa güzel yapacaksın.Bugün 100liraya Black&Decker marka darbeli matkap bulabilirsin.100liranın sizi yoracağını sanmam...İyi Çalışmalar.
 
Teşekkürler darbeli matkap bulamam ancak bendeki mevcut normal matkapla napıp edip deleceğim artık.
 
beton vidaları var ama yine matkap kullanacaksın sadece dubel kullanmayacaksın bence onu kullan pratik
 
Tavana beton çivisi mi çakmak? Galiba şaka yapıyorsun..Çakarken sinir krizleri geçirirsin ...;) Bir de nasıl sökülecek yarın bir gün..Hiç arıza olmayacak mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,655
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst