Teşekkür ederim.Benim evin mutfağı bile bana pahalı geliyor. Dışarı çıkmak ne demek?
Erhan bey nerede tatildesiniz?
Keyfini çıkarın. Uzaklaşın şu forumdan tatiliniz kaç gün ise sizi forumdan geçici uzaklaştıralım.![]()

Teşekkür ederim.Benim evin mutfağı bile bana pahalı geliyor. Dışarı çıkmak ne demek?
Erhan bey nerede tatildesiniz?
Keyfini çıkarın. Uzaklaşın şu forumdan tatiliniz kaç gün ise sizi forumdan geçici uzaklaştıralım.![]()
Teşekkür ederim.Çeşmeli'de yazlıkta tatildeyim, Serkan bey. Yılın yorgunluğunu balık avı yaparak, spor yaparak, dinlenerek, okuyarak geçirme niyetindeyim. Çok acil bir durum olmadıkça 2.5-3 ay gibi kalma niyetim var.
Üstadım seninki tatil değil bi ayağın İzmire basmış.
Sen bence ikametini taşı İzmire o ne öyle 3 ay tatil değil o sen izmirli olmuşsun.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 116804
izmir çeşme ile karıştırdın sanırım serkan, yanılıyorsam düzelt @Erhan_TR
sen okuduğundan karıştırıyorsun, ben burası neresi diye soruyorum kendime. konacık düzünde koskoca mağazayı kaybettim. konacık düzü yaklaşık 4,5-5 km ve ip gibiAynen karıştırdım. Bendeki kafa ile.
Ama olsun il dışına çıkmış o ikamet değişecek..![]()
Mersin, Erdemli- Çeşmeli hocam. Ama Çeşme'den çok farklı sayılmaz burası da. Küçücük beldede Belçika, Hollanda, Rus daire sahibi sayısı neredeyse bizden fazla. Avrupa Birliği'ne giremedik ama AB bize girdi.Üstadım seninki tatil değil bi ayağın İzmire basmış.
Sen bence ikametini taşı İzmire o ne öyle 3 ay tatil değil o sen izmirli olmuşsun.![]()
Doğru tespit üstadım.Ekli dosyayı görüntüle 116804
izmir çeşme ile karıştırdın sanırım serkan, yanılıyorsam düzelt @Erhan_TR
İl değişti, doğru.Aynen karıştırdım. Bendeki kafa ile.
Ama olsun il dışına çıkmış o ikamet değişecek..![]()
"Burası neresi" sorusunun ardından "Ben kimim, siz kimsiniz?" soruları da gelirse eyvah eyvah!!sen okuduğundan karıştırıyorsun, ben burası neresi diye soruyorum kendime. konacık düzünde koskoca mağazayı kaybettim. konacık düzü yaklaşık 4,5-5 km ve ip gibi