tarım gübre dozlama makinesi

mesutsapak

Üye
Katılım
4 Kas 2014
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
34
arkadaslar merhabalar bi konuda bilginize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. gübre dozlama makinesinde gubre dozlama yaparken makine kendini alarma cekıyor yanı bı durup bı kalkıyor manyetık pompalar kontaktorlerın manyetık alandan etkılendıgını dusunuyorum kontaktorlerı kate kutunun ıcıne koyarak makınenın dıs kısmına aldım ama yıne yapıyor bunun nedenı manyetık alansa bu nasıl kaldırılabılır bılgısı olan var mı?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Eğer sorun manyetik alan ise ekranlama yapmalısınız. Kartın bulunduğu kutuyu metal panoya çevirip metal panoyu şaselemelisiniz yada topraklamalısınız.

Bir durup bir çalışma voltajla ilgili bir sorun gibime geldi ancak detaylı incelenmeli.

kolay gelsin.
 
En temiz çözüm kontaktörlerini süren rolleri iptal edip SSR ile sürmek ve kontrol kartımızın beslemesini farklı bir kaynaktan temin etmeniz
 
Son düzenleme:
tesekkurler arkadaslar ama hepsını denedık fakat bir kartı demir bı kate ıcıne koymadıgımz kaldı kontaktorlerı degısıtrdık rolelerı kondanstor bagladık ekranlı kablo kullandık topraklamayı saglamladık karton kullandık manyetık alanı kesmek ıcın baska bı secenek aklına gelırse paylasssın lütfen
 
arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum demir bı kutu ıcıne koymadıgımız kaldı kartı diğer işlemleri yaptım ama yınede yapıo yanı karton kullandım topraklamayı saglamladık kondansatır kullandık ama yınede yaptı farklı bı dusuncesı olan varsa paylassın lutfen ana kartı krom bı kutu yapıp ıcıne koysak sorun cozulurmu sizce?
 
Sen kartın gerilimini Akü veya pille ver problemin bitiyormu dene sonra başka seçenek ara
 
Ateşlemeden dolayı parazit alıyor gibi, bunun için filtre devresi yap, al.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst