tank in tank hakkinda bilgi

Katılım
28 Şub 2012
Mesajlar
38
Puanları
1
tam olarak nedir? bir otelde iki tane 800 litrelik boiler var gaz ile calisiyor bizden istenilen suyu tank in tank sistemiyle isitmak 60 80 derece arasi olacak nedir nasi kurulur bilgisi olan arkadaslar acil yardim
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İç içe iki paslanmaz silindirik tanktan oluşan bir sistemdir. Isıtılacak olan su içteki tanktadır. Isıtacak olan su ise dıştaki tanka bir kazandan sirküle edilir. böylece iç tanktaki su ısınır. Aşağıdaki linkte bir animasyon var. Yeterli fikri edinebilirsiniz sanırım.
Tank-in-Tank
 
boylerler iki çeşittir.gömlekli ve serpantinli sizin aradığınız sa gömlekli boyler diye tabir edilen boyler.giriş 90/70 çıkış 80/60 olur.
 
bilgiler icin tesekkurler. boilerler iki cesit demisiniz gomlekli ve serpatinli farklari nedir? bu sistemin calismasi icin bi kazan lazim mi? yukardaki cizimdfeki gibi. ikisini beraber mi kurmak gerekir
 
gömlekli diye tabir edilen, sn. @mckayrak
ın yazdığı boiler.serpantinli olanlarda ; tankın içinde ısıtıcı akışkanı dolaştıran borular vardır.bu boylerde suyu ısıtmak için merkezi bir ısıtıcı şart.örneğin:bir güneş enerji paneli,kalorifer vb. kazan,kombi, vb. ısıtıcı cihazlar.

bu serpantinli boiler.

TWHQBpbVjmNWfSxDR8nfiCbvMUizpBSubyTc5aNvk-s6hNlprx.jpg


buda çift cidarlı gömlekli diye tabir edilen boiler
 
gomlekli diye tabir edilen boilere anladigim kadar kazan panel gibi biseyler monte edilmiyor sserpatinli olanpanel ile monte edilirse78 odali bi hoteli idare edebilirmi buayni anda hem kazan elektrile calisabilir mi
 
ikisini beraber mi kurmak gerekir


boylerlerden yalnız birini tercih edeceksiniz.ikisini birden derken kazan ,kombi,güneş enerji ısıtıcı derseniz.evet bir ısı üreteci(kazan vb.),birde boyler (çevrim santrali )ne ihtiyacınız var.
 
gomlekli diye tabir edilen boilere anladigim kadar kazan panel gibi biseyler monte edilmiyor sserpatinli olanpanel ile monte edilirse78 odali bi hoteli idare edebilirmi buayni anda hem kazan elektrile calisabilir mi


serpantinli tiplerde ;kazan ,güneş enerjisi ve elektrikle çalışan üçü bir arada tipleri mevcut.çift cidarlılarda ise,elektrikli ısıtıcı ve kumanda termostatını gövdeye kendiniz monte etmeniz mümkün.isterseniz imalatçı firmaya istediğiniz şekilde ürettirmek de mümkün.
 
tank in tank serpatinli olana vario tipi klima baglayip isitmak mumkun mu ?

b ir turlu bu isin icinden cikamadim gitti bildigim bi alan degil musteri benden tank in tank istedi ama onu vario tipi klimaya baglayalim suyu oyle isitsin diyor bunlarda icerde iki tane 800 litrelik boiler var mazotlan suyu isitiyoirlar bu boilerlere vario tipiklima baglayamazmiyiz? ama vario tipi limalarin kendi boilerleri var.hem klimayi kuruphemde boileri kursak boilerden boilere mi goturcez suyu 5kwlik yeterli olurmu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,177
Kullanıcılar
449,825
Son üye
yasargokdemir

Yeni konular

Geri
Üst