takım çantasında olması gerekenler için yardım

ejder31

Üye
Katılım
15 Nis 2011
Mesajlar
57
Puanları
1
merhaba arkadaşlar...

ben döküm sektöründe elektrikçi olarak çalışıyorum , aynı anda şirketin bağlı olduğu bi süt ürünleri tesisininde ve birde kum ocağının elektrikçiliğini yapmaktayım.

kendime öyle bir takım çantası yapmak istiyorum ki içerisinde bana lazım olacak herşey olsun... kontrol kaleminden ölçü aletine kablo bağından klemensine kadar aklınıza gelecek herşey yani bi arızaya gittiğimde elimin altında gerekli herşeyi bulabileceğim bi çanta istiyorum...


bu konuda bana tek bir alet dahi olsa yazıp yardımcı olurmusunuz...
şimdiden teşekkürler...
 
Hocam sana o zaman peşinde dolaşacak bir damperli kamyon lazım :)Şaka bi yana bu dediğin biraz zor, her şeyi elinin altında tutman için devasa çanta gerekir, bazen gereksiz yere bunları taşımaktan bıkarsın.Örneğin çalıştığım bir tesiste gelen telefon şu şekilde."Silo çalışmıyor" bende arızaya gideceğim, hadi götür yanında gereken takımları ??? Mesafe yürüyerek 15 dk., eksik götürürsen geri dönüp tekrar gitmekte var, bütün takımları sırtlayıp gidipte salak adamın telefon etmek yerine anahtarı açmamasıda var.!!! Sen fikir almanın yanında orda yaşadığın tecrübelere göre takım oluştur.Ben çalıştığım tüm yerlerde bunu yaparım.Önceki çalıştığım yerde yanımda telsizi eksik etmezdim, şimdi çalıştığım yerde kaç yıl sonra şimdi yazarken aklıma geldi, hiç taşımıyorum.Eskinden ölçü aleti taşırdım, şimdi digital faz kalemi taşıyorum. Yani uzun lafın kısası çalıştığın ortama göre değişir.
 
dediysekte o kadar değil yani ani müdahale iloe ilgili...

zaten öyle bi pozisyondA Bİ kırkayak konteynır ile gitmek lazım...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst