Tablet pc ler hakkında

veysel28

Profesyonel Üye
Katılım
10 Ara 2010
Mesajlar
1,601
Puanları
381
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.İlköğretim öğrencilerine verilecek olan tablet pc lerin kanserojen etkisi olduğu iddaları doğrumu siz değerli hocalarımdan görüş bekliyorum.
 
Kanserden çok , öğrenmeyi uçucu ve on-off haline getiriyorlar, kalemle yazmadan beyin gelişmez, piliniz bitince cahile dönüşürsünüz...ders kitapları zamanla ortadan kalkarsa pil varsa alim, yoksa cahile dönülür. Öğrenmede kitap, defter ve kalemi ihmal etmeyin, japonlar asla yazmadan vazgeçmediler, tüm dünyadan ileri iken...

Bill Gates, eğitimde tablet'e karşı haberi
 
Bu arada türkleri kobay olarak kullandıkları iddasıda var...
 
Yaw arkadaşlar biz Türkler ne badireler atlattık.Türkiye Japonya da yapılan sistemi Türkiyeye getirmeye çalışıyor.
Diyeceksiniz ki nereden biliyorsun Benim peder de millet vekili.Emin olun herşey daha güzel olacak.Çünkü öğrenciler en azından teknolojiyi yaşarken öğrenecek gereksinim ve durum kontrol becerileri gelişecek.Bunun yanı sıra kanserojen denilen madde polietilen malzemenin yenilmesidir.Eğer öğrenci tutup verilen tabletin plastiğini LCD sini ve anakartını yemezse zarar görmez :)
 
Tablet Pc lerın kanser yapma riski olarak, son bır haber okudum, Sınıfda, bir çok tablet pc, kablosuz aga baglanınca, kablosuz ag nedenıyle kanser rizki taşıdıgı yazıyordu.
Birde bu yönden bakalaım..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,582
Kullanıcılar
449,924
Son üye
xxdangee

Yeni konular

Geri
Üst