tablet bilgisayar hakkında

fatih11e

Üye
Katılım
15 Kas 2011
Mesajlar
84
Puanları
1
Yaş
37
OBLIO TABLET MINT MINT PLUS 7 adlı urun aldım fakat yere dahi düşmedi bu sekli aldı actıgımda resımdeki gibi oluyor fakat tum menu tusları calişiyor acaba sistemi cökmüş olabilirmi

j635n.jpg
 
yanlız garanti belgesi ve faturası kayıp ustunde serı nosu var ama onunlada oluagını sanmiyorum
 
internet ten servisini bulup gidin.kaybedecek birşeyiniz kalmamış.çıkmadık candan umut kesilmez. seri nosundan belki türkiye ye geliş tarihini bulup size yardımcı olurlar.
 
peki sizce bu arıza garanti kapsamına girermi
 
Tabletindeki sıkıntı ekran kartından, temassızlıktan veya IPS panelin ölü piksellerinden (ekrandan olabilir) Arıza kapsamına girer, çünkü senin bir müdahalen yok, fiziki darbe yok, zorlaman yok. Garanti kapsamında ücretsiz onarım.
Tableti Türkiye'deki herhangi bir elektromarketten (Gold, Teknosa, Mediamarkt...vs.) aldıysanız faturanız kayıp olsa bile hangi gün aldığınızı hatırlıyorsanız fatura ve garanti bilgileri mağaza kayıtlarında çıkar ve garantisi bitmediyse servise onlar tarafından gönderilebilir.
Fakat tablet Çin'den aracı bir şahıs (ithalatçı firma da olabilir) tarafından temin edilmişse o şahısla iletişim kurman gerek, o da Çin'le falan... Uzun hikaye, uğraşamam bunlarla diyorsan git bir dizüstü (laptop) bilgisayar tamir servisine, o ya onarır, ya da ekranın yenisini bedel karşılığı temin edip faal edebilir.
 
sagolun arkadaslar yorumlar için tableti turkiyeye getiren eftas adında bir firma onlara gönderdim sansım varmıskı arkadaki seri nosundan garantisi cıkmıs adamlar hallettık kargoyla gönderiyoruz dediler bu gun :)
 
senin adına sevindim. çıkmadık candan ümit kesilmez.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,526
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst