TİA PORTAL S7-PLCSIM V13 Hatası

Verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Plcsim çalıştı. Ama HMI simülasyonu yapacağım zaman The Tahoma font not installed diye bir hata veriyor. Bu sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Ben arayüz olarak c# üzerinde biseyler yazıyorum hmi paneller için tam bir bilgim yok birşeyler öğrenirsen paylasirim, aldığın hataya bakılırsa kullandigin yazı font desteği olmayabilir. Farklı bir font dene istersen.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Sorunu çözdüm. Çalıştığım bilgisayarda Microsoft Office kurulu değildi. O yüzden HMI simulasyonunda The Tahoma font is not installed diye hata veriyordu. Office yükledim. Artık PLCSIM çalışıyor ve HMI simulasyonunu hatasız yapabiliyorum.
 
.exe
dosyasını yükleyince hata veriyor..

help please
bu güncellemeleri yükledim fakat halen hata veriyor ..Ne yapmam gerekiyor..
 

Ekli dosyalar

  • aaaaa.png
    aaaaa.png
    261 KB · Görüntüleme: 15
Moderatör tarafında düzenlendi:
simulasyonun aktif olmasına gerek yok bende de aktif değil
download to device kullan işlemciye aktar programı
monitoring on off ilede simulasyonu kullanabilirsin programı.
Ekli dosyayı görüntüle 40559Ekli dosyayı görüntüle 40560
Bende de interface yazılan yeri gelmiyor yani bende PLCSİMS7-1200/1500 seçemiyorum sadece bende PLCSİM geliyor lütfen bildiğiniz birşey varsa bana cevap yazabilir misiniz ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
915,001
Kullanıcılar
449,803
Son üye
ERSEDAT

Yeni konular

Geri
Üst