Türkiyede Türkmalı güvenlik sistemleri kullanmak hakkın da düşünceleriniz nedir

kameracı

Üye
Katılım
28 Nis 2010
Mesajlar
12
Puanları
1
nasıl desteklemeliyiz üreticiden ne istemeliyiz.
 
Merhaba sayın KAMERACI,
İlk önce kalite , kalite bu işte de olduğu gibi en ön planda olması gereken bir faktör. Ondan sonra fiyat. Şahsen ben Ankara'da yerli imalat yapan bir firmayla bire bir görüştüm. Ama bu iki yönde olumlu bir sonuç alamadım. Kullandım da zaman zaman, şimdi kullanmıyorum , hatta hiç kullanmıyorum . Bu yerli mala karşı çıktığım için değil .İstediğim yönde bana yarar sağlamadığı için. Daha kaliteli ürünleri daha ucuz fiyatlara alabiliyorum. Benim gibi düşünmeyen arkadaşlar olabilir ,onlara da saygı duymak lazım.Teşekkürler.
 
Sn.KAMERACI,"Türk Malı Güvenlik Sistemleri Kullanmak"genel manada bu slogana hayır demek mümkün değildir.Ama bu konuda hayırda denilebilir.Çünkü bu sektörde olan yerli üretimler belirli kalemlerde ve kaliteleride genellikle alt ve orta seviyede ürünler.Bazı istisna ürünler hariç.Yerli üretim olarak adı sanı bilinen ürünlere muadil olabilecek bir marka yok zaten.Paradox,DSC,Samsung,veya diğer onlarca Taiwan,Kore,Çin markalarının karşısında hangi yerli firmamız var ki.Kendi markalarını uzak doğuda ürettiren firmalarımız var.Burada montaj yapan firmalarımız var.Ama bütün bunlar piyasada maliyetler açısından değerlendirmeye alınabilir.Yoksa milliyetçilik yapabileceğimiz bir durum söz konusu değildir.
 
Ya ne türk malı ? Türk malı kaç tane dvr var kaçtane kamera var kaçtane lcd mönitör var
Çinden getirip getirip üzerine hasan hakan yazınca o ürün türk malı oluyorsa bizde MALDAN başka bişey yok..
 
Yerli üretime destek verelim diyorsunuzda maalesef yerli firmalara güven olmuyor maalesef ürünlerde kalite sorunu oluyor arıza çıktığı zaman arızayı kabullenmiyorlar hadi onuda geçtim sen güvenip malzemesini kullanıyorsun aradan 1 sene geçiyor senin kullandığın ürünü üretimden kaldırdım diyor sen ortada kalıyorsun müşteriye taktığın cihaz arıza yapsa yaptıramıyorsun sonra müşteriyle sen kötü oluyorsun ben bu sebeble bir iki kere zor duruma düştüm o yüzden bildiğim bir firma değilse kesinlikle yerli firmadan ürün kullanmıyorum
 
Ya ne türk malı ? Türk malı kaç tane dvr var kaçtane kamera var kaçtane lcd mönitör var
Çinden getirip getirip üzerine hasan hakan yazınca o ürün türk malı oluyorsa bizde MALDAN başka bişey yok..

Gardaş; gayet doğru söylüyorsun. Hakiki Türkiyede üretilen ürünlere TürkMalı demeliyiz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
evet beklediğm yazılar buydu .Bana beylerbeyinin sahibi söylemişti hiç kimse türkiyede birbirine güveni yok türk malı üretim den dolayı 1. herkes zamanında yalan söylemiş herkesi kandırmış kandırmaya çalışmış 2. Kendimize güvenimiz yok bu çok kötü biz ki dünyayı sallamış oamanlının torunları 4 iş güzarlık 5 kıskanç lık bunları geçmeliyiz artık kendimizi TÜRKMALINA güvenmeliyiz .Evet bunu suistimal eden kendini bilmez densizler evet olacak ama şunu bilin aklın yolu bir beyler lütfen ilk önce TÜRKMALI BELGESİNİ İSTEYİN Kimki verdi gösterdi evet o türkmalıdır KENDİMİZE VE KENDİMALIMIZA GÜVENEBİLİRİZ .. TÜRKİYENİN GÜVENE VE BİRBİRİMİZE DESTEĞE İHTİYACI VAR .... HER ŞEY RAKAM DEĞİL ARAYIN ADAMLARI BİLGİ VERSİNLER..
 
Kral asıl mesele ürettiğin ürünün kalitesi ve sunduğun teknik hizmet. Üreteceğin kamerada aslında herşeyde kalite sunacaksın. Başta kaliteyi satması zordur fakat kaliten anlaşıldıktan sonra ardı arkası gelir.İşin hilesine hurdasına kısaca köşeyi çabuk dönmek isteyen bir milletimiz var. En basitinden Sony etiketi basıp, cmos kamera satanlar, 420 tvl kameraya 540 tvl etiket basıp sayanlar vs.. vs.. Tabi herkes kötü herkes güvenilmez diye bişey yok. YERLİ üretim doğru zamanda doğru ürüne kaliteli malzeme kullanıp, sattıktan sonrada kaliteli bir destek sunması lazım okadar.
 
kesinlikle Hepinize katılıyorum şimdi ; Türk malı olarak benim yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum Ben türkiyede merdiven altında kaçak köçek bir şeyler yapan vatan, Millet düşmanlarından bahsetmiyorum bu adamlar gerçekten Türkiyenin itibarını düşüren sadece kazandıkları paraya bakan üç kuruşa ..... satanbilecek kişiler ....Burda yanılmayalım beyler ben fabrikada olan yerli malı belgesi olan 8 ülkeye ihracaat yaptığını söyleyen firmadan bahsediyorum karıştırmayalım ....
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst