Türkiye Otomasyoncular,Mekatronikçiler Derneği Kuruldu

Katılım
11 Ocak 2009
Mesajlar
64
Puanları
1
Yaş
40
Türkiye Otomasyoncular,Mekatronikçiler Derneği Kuruldu Şimdilik İzmirde ve Şubeleri Açılacak Ve Hdefi Tüm Türkiyede Otomasyon Mesleğini İcra edenler arasında dayanışma sağlamak Ücretsiz Staj Uygulamalı Mesleki Kurslar Düzenlemek
Bilgi için endomekbider @hotmail.com ve Facebook : Endomekbider
 
Böyle bir derneğin kurulmasına çok sevindim.Çünkü büyük bir eksiklik vardı. Özellikle de eğitim açısından. İzmir gibi büyük bir şehir de maalesef sadece bir tane kurs var .Bir tane de Manisa da Elginkan vakfının ücrestsiz kursu var. Fakat çalışan açısından Manisa'ya gidip gelmek zor oluyor.Ücretsiz bile olsa eziyet .Onun yerine Konak'ta ücretli bir kursu tercih ederim.

Bu kurs ile ilgili olarak bir kaç tavsiyem olacak. Daha önceden İzmir Makina Müh. Odasının ve Mazhar Zorlu Teknik Lisesinin ortak düzenlediği bir kurs(endüstriyel otomasyon ) vardı. Maalesef şu anda yok açılsa hemen giderim.

ENDÜSTRİYEL OTOMASYON KURSLARI - TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI

İçerik olarak kurs çok güzeldi. İsteyen istediği kursu alabiliyor veya komple eğitimi alabiliyordu. Bu konuda size destek olması konusunda gerek İzmir Mak.Müh. odası ile gerekse de Mazhar Zorlu Teknik Lisesi ile irtibata geçerseniz faydalı olur düşüncesindeyim.

Ayrıca dernek oluşumunda da her ne kadar otomasyon bilmesem yardımcı olabileğim konular olabilir(Bilgisayar ve Yazılım konusunda).Müsait bir zamanda görüşmek ve bazı güzel düşüncelerimi paylaşmak isterim.

Hayırlı olmasını dilerim
Saygılarımla ..

Mustafa KURT
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst