Türk telekom ve tepe güvenlik alarm sistemi

eraksoy

Üye
Katılım
3 Şub 2010
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
44
Arkadaşlar türk telekom ve tepe güvenlik Ayda 29.90*24 A dsc marka alarm takıyor. Bu kampanyayı inceleyenler varmı değermi bu sisteme girmeye hakkını verirmi
 
Evet 24 Ay Ödemeli Her ay 29.90 Tl ödenecek.

Ayrıntılı bilgiye Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

Ben Kablosuz olanı taktırdım. DSC 9045 Modeli gayet şık ve kullanışlı
 
Pahalı değil mi sizce? 30 TL oraya veriyorsunuz, ayrıca telefon hattı da alıyorsunuz. Bir o kadar da oraya vereceksiniz.
 
Telefon hattını zaten kullanıyordum. O yüzden o konuda problem yok. Normal fiyata gelince bir kaç ay önce piyasayı biraz araştırmıştım ve DSC nin 9047 modelini ileride taktırmayı düşünüyordum. Ama nakit sıkıntısı yüzünden taktırmıyordum. Telekom 9045 modelini 24 ay ve Haber Alma merkezi dahil olarak 30 liraya veriyor.

Evinde Alarm sistemi olanlara aylık 9,90 liraya hizmet sunuyor tepe güvenlik telekom ile anlaşmasında Buda 9,90 * 24= 237,60 tl eder. Normal fiyattan düştüğün zaman 480,00 tl kalır Kablosuz alarm sistemi toplamda 480 tl ye geliyo 24 ay olmasıda cabası 24 ay sonra isterseniz Tepe güvenlik in haber alma merkezi aboneliğini iptal ettirebilirsiniz. Alarm kiralama usulu değil 24 ay sonra tamamen sizin oluyor.

Piyasa fiyatını ve taksit imkanlarını bilmiyorum tabiki piyasada çalışan üstadlar bu teklifin fiyatının ne derecede makul olduğunu söyleyecektir.
İşin özü

Ayda 29.90 tl Tepe güvenlik bağlantılı DSC Marka Kablosuz alarm . Benim kafama yattı.
 
arkadaşım o fiyat aşırı pahalı ve artı dsc taktırıyorsun iş bilen birine paradox taktır başın ağrımasın dsc israil malı bunu bilmiyormusunuz
ayrıcaa dsc nin ailesi çok fakir pardox ailesi çok zengin bir aile ileri düşünbence
 
Paradoxta kanada malı ,israilin büyük abisi, geçin bu işleri kardeşim önce GENEL KURMAYA gidinde füze savunma sistemleri-tanklar-heron insansız uçak teknik bakımlarını iptal etsinler,gariban montajcı çin malı alarm taksın milliyetçilik yapsın gece 2 de çağırsınlar forc alarm var gel,ben crow kullanıyorum made in israil gayette memnunum,yüz ölçümü istanbul kadar ülke dünyanın kı.....na parmak atmış banamı kalmış parmağı çıkarmak....
 
bence gereksiz crow çok kullanışlı bir alarm sistemi tavsiye ediyorum.
 
Arkadaşlar dsc çok kullanışlı arıza veya falce alarm vermeyen bir cihazdır. Bunun yanında size satelide tavsiye ederim. Yıllardır binlerce mekana taktım ve arıza için gittiğim çok nadirdir. Bence satel derim. Ama dscyide yabana atmam hani. Hayırlı günler dilerimmm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,610
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst