Türkçe S7300 Programlama Kitabı Var

kitap güzel ama benim aldıgımda baskı hatası vardı birde bazı örneklerde hata oldugunu duydum o nedenle kafam karışmasın diye fazla bakmadım.

baski hatasini eger aldiginiz yere gonderseydin yada kitabin yazari degerli hocamiz ayni zamanda formumuzdada uye ona pm atabilirdiniz vede orneklerle ilgili hatalari denemeden kulaktan dolma bilgilerle nasil diyebiliyorsunuz onuda acikcasi anlamadim denersiniz olmadi hocamiza pm atarsiniz vede oda size yardimci olur yada forumda yazarsiniz diger arkadaslar inceler.oyle camur at izi kalsin seklinde bir davranis sergilemeyin.unutmayinki hicbir insan hatasiz degildir vede hicbir insan dort dortluk degildir.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bende var tavsıye ederım temel seviye ve bazı fonksiyonlar icin ideal
 
Otomasyon denilince tek kişi var o da BEHÇET ÜSTÜN gerisi hikaye
 
plc merkezide s7300-400 programlama kitabı cıkarmıs yeni baslayanlar iicn uygu br kitap, cekilste yapmıslar sanırım alanlarda goruslerini bildirsin
 
tavsiyeniz üzerine araştırdım kitabı.kullanan arkadaşlarımdan da güzel tavsiyeler gelince bende almaya karar verdim.kaynak paylaşımlarınız güzel ve devam etmeside iyi olur sağolun
 
Ben sn.Yavuz EMİN oğlunun kitabını aldım gayet anlaşılır ve güzel örnekler verilmiş.Ayrıca kendisini birebir tanıma fırsatım oldu konuya gayet hakim birisi.
 
yavuz eminoğluna ait s7300 kitabının 2. baskısıdır içerisinde Scada ve wincc flexible konularınada yer verilmiştir tavsiye ederim oldukça iyi örnekleri bulunmaktadır. Elimde 2 baskısıda bulunmaktadır.
 
Merhaba arkadalar.. yeni çıkan bu kitabı nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,167
Mesajlar
915,614
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst