Tüplü tv anten girişi hareket ettirilince düzeliyor

sucu

Üye
Katılım
26 Ara 2008
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
58
vestel 70 ekran tv görüntü kararıyor,anten girişini hareket ettirince düzeliyor.bunu nasıl çözerim ,bel fıtığı ve kasık fıtığı üzerine yaşlılık da olunca o ağır tv ye kaldırıp tamirciye götüremiyorum leğim yapabiliyorum.lütfen bir yardım.
 
Temassızlık varmış gibi görünüyor belki ufak bir lehimleme ile çözülebilir fakat bu işlerden anlamıyorsanız elinizi sürmeyin zira TV nin fişini çekseniz dahi içerisinde size zarar verebilecek kadar bir gerilim hala mevcuttur. İşten anlayan birilerinin müdahale etmesi daha uygun.
 
önce güvenlik hatırlatmasını yaptıktan sonra anten fişini taktığınız tuner soketinde soğuk lehim var veya o soket zorlamalardan dolayı kanallar beraber çatlamış/kopmuş dikkat ederek lehimlenirse düzelecektir.
 
çok çok teşekkür ediyorum.rabbim sizden razı olsun .çarpılmama ya çalışarak denemeyi düşünüyorum.
 
Kendiniz yapacaksaniz fisini cekip bekleyip yapin mumkunse garanti olsun diye 1 gun bekleyin.
 
Anten kablosundaki fişde temassızlık olabilir ,önce ona bakın..
 
anten kablosu takılı olmasada soket hareket ettirildiğinde düzeliyordu.10 kadar soket altındaki uçlara leğim ilavesi yapdım.olmadı yine hafif de olsa anten girişine dokunmak gerekiyor.kanallardaki çatlak da beni aşacağı için biraz böyle götüreceğiz.yardımcı olan herkesin rabbim gönlüne göre versin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,657
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst