Tüm Motor Sürücülerin Manuel Dosyaları Buraya

arkadaşlar merhaba güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. elinizde inform 22E2,2 dosyası var mı? yoksa bile en azından inform marka bir sürücünün dosyasını bulup atabilirseniz memnun olurum. iyi çalışmalar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Saygıdeğer arkadaşlar sürücü karşılaştırması ile ilgili bir doküman buldum. Belki işine yarayacak arkadaşlar olabilir.
 

Ekli dosyalar

  • Drivers Karşılaştırma.xls
    642 KB · Görüntüleme: 127
kinco ac servo cd 420 sürücüsü dosyaları varmı
 
arkadaşlar OMRON sürücüler hakkında bilgileri sitesinden üye olarak indirebilirsiniz. autocad ve eplan dökümanları mevcuttur.
 
Saygıdeğer arkadaşlar elinizde bulunan sürücülerin manuel dosyalarını buraya yükleyelim. Forumu takip eden arkadaşlar için ortak bir nokta olmuş olur.
Bazı doküman pdf.'leri büyük olduğu için yüklenmiyor.
arkadaşlar inform n serisi için elinde manuel olan varmı yardım lazım.
 
arkadaşlar merhaba
benim sorunum extrulder makinasında sürücü parametreleri ile alakalı.
abb acs800 modeli sürücü var anlık elektrik dalgalanmasında extrulder durduğu için hat kopuyor. bunun için dalgalanma esnasında sürücü 330 v a kadar dalgalanmayı normal kabul edip devam etme seçeneğini aktif etmem gerekiyor. bunun için servisle yaptığım görüşmede 31,06 kodunu yes yapın dedi.
aynı seçenek gefran marka için nasıl ayarlanır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst