Swıtch mode kaplama redresörü.

MRS A.Ş.

Üye
Katılım
4 Şub 2011
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
Switch Mode redresör teknolojisi redresör sistemlerinde dünyada teknolojinin ulaştığı son noktayı temsil etmektedir. Klasik redresörlere göre daha küçük ebatlı olması, çalışma veriminin çok daha yüksek olması, ripple oranının düşük olması gibi özellikleriyle kaplama proseslerinde kusursuz sonuç alınmasına yardımcı olur.

Switch Mode redresörlerde yüksek frekanslı anahtarlama tekniği uygulanan transistör kontrolü kullanılır. Demir nüveli transformatör içermediği için oldukça küçük ebatlı ve hafif olarak imal edilirler.Özel teknolojisi sayesinde aynı akım ve gerilim değerlerindeki tristör kontrollü redresörlere göre % 20-30 arasında net enerji tasarrufu sağladığı kanıtlanmıştır. Pratikteki uygulamalarda hatalı redresör seçimleri, yanlış kullanım vb. durumlar dikkate alındığında % 40' lara varan oranda tasarruf sağlandığı gözlenebilmektedir.
 
Son düzenleme:
Sn. MRS A.Ş.

Açacağınız konuların hangi başlıya uygun olduğunu araştırp açarsak iyi olur zira ,burası Firma Rehberi bölümü. Bu bölümde firma tanıtımları konu olarak açılmaktadır.

Konu "Güç Elektroniği" bölümüne taşınmıştır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,548
Kullanıcılar
449,913
Son üye
Sadullahfahri

Yeni konular

Geri
Üst