superonline nin döşediği fiberoptik kablolar

ibosch01

Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
545
Puanları
1
Yaş
39
Konum
adana
selam arkadaslar superonline nin hızlı internet için yeniyeni döşediği fiberoptik kablolar hakkında bilgisi olan varmı? belli noktalarda regülatör v.b cihazlarımı buluyor? binaya getirilmesi nasıl? her abone için ayrı bir kablo binaya girmiyordur değilmi? yorumlarınızı bekliyorum. :)
 
Superonline fiber kablosu döşeyeceğim derken Adana'daki bir sürü yeraltı kablosunu kopardılar. Yani taşeron firmada iş yok. Diğer konuda ise bilgim yok.
 
Eğer Doğu Bölgelere Döşerlerse Millet köşeyi döner
 
fiber optik kablo ile internet daha yeni bursa semalarına giriyor eğer senin kullanma gibi bir şansın varsa kaçırma kullan derim çünku internet hızı çok yüksek diğerlerine göre kaçırma derim
 
Superonline binanin girisine kadar FO kablo ile geliyor sonra kabinet den evlere Cu kablo ile dagitim yapiyor ve bunlari ucretsiz yapiyor ttnet ile ayni fiyata ve daha hizli internet.
 
İSTANBULDA kozyatağının oraya döşendiğini görmüştüm sanırım 20 işyeri taahhüt ediyorsun ondan sonra gelip döşüyorlar sistemi ama yine kullandığı hat ttnet in hattı sadece şebekenin sonunda fiberoptik kullanıyor,bide şöyle bir ayrıntı var ttnet size 500 mb kadar hizmet verebilir önemli olan sizin ona ne kadar verebiliceğiniz ;) HKÇ..!
 
yorumlarınınz için tşk ederim.adananın birçok bölgesine hızla fo kablo döşenmektedir.yakında kullanmaya başlarız
 
bu kadar hızlıysa kesin almak lazım ozamn...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,942
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst