Su soğutmalı chiller York

selcukxp

Üye
Katılım
31 Mar 2007
Mesajlar
383
Puanları
1
Arkadaşlar elimizde 3 adet 3000kw lık su sogutmalı chiller york bulunmakta bu cihazların uzaktan durum bilgisini alabileceğimiz bir yazılımı kullanan varmı acaba aynı zamanda cihazın üzerine yazıcı baglanabiliyormuş ve raporlar alınabiliyormuş bununla ilgili bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bununla ılgılı teknık detayları jhonson controlsden alabılırsın
 
Ben yardımcı olayım hemen herhangi bir otomasyon programı ile bilgi alabiliyorsun yazıcı konusuna gelince stajımda sadece 3 kere gördüm kontrol panelindeki switchlere bağlanıyor onların numaralarını öğrenip gerekli bilgiyi verebilirim size..
 
istersen ben yardın cı olabılırım ben de york marka chillere yeni tanıstım gırdıgım otellınsogutmacısı su anda jhonson kontrol de ıse basladı ben de onun yerıne basladım kontrol otomasyon yoluyla oluyor tum degerler artı arza tespıtı artı calısma seklı sattlerı artı sıcaklık ayarlımıtlerı artı tum vana kontrollerı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,617
Kullanıcılar
449,932
Son üye
yyasar

Yeni konular

Geri
Üst