Su kuyusu motoru hakkında

arkadaşım tamilile haklı konu dalgıç olunca javs gibi atlamışız yanlış dalgıçtan bahsediyoz
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Kardes konu basligi sondaj! Degill..guzel bilgiler paylasmissin fakat konuyla hic bir alakasi yok yazdiklarinizin..
 
Yanlis anlamanizi istemem,zaten yukarida da belirttim guzel bilgiler paylasmissiniz..sizin uzmanlik alaniniz bu olabilir bir cok yerde uygulama yaptiginizi da soyluyorsunuz zaten fakat arkadasa lazim olan sondaj pompasi degil.bildgimiz uzerinde flatoru olan dalgic pompa..siz konuyu birqz farkli yerlere tasidiginiz icin o sekilde yazdim..kolay gelsin
 
Sadece dalgıç pompalar temiz su için mi kullanılıyor. benim çalıştığım fabrikada atık asit deposu var. Oralarda kullanıyorum. bu kullanma amacına bağlıdır ve çok sayıda pislik içeriyor bu yüzdende bizde pompa ağzına ve atık su gelen yere filtre sistemi yaptık.Bir sıkıntı dahi yaşamıyoruz.
 
konuya bır yorumda ben yazayım:) atık su pompalarında dalgiç sağlıklı çalışmıyabılır çok ıyı koruma yapılsa olabılır ama atık su motoru soğutmada sorun çıkarabılır kı fanları tıkanmada yaşanıyormuş dalgiç motorun yanmaması için içinden motorun çektığı suyla soğuması lazım fanlar tıkanırsa soğutma işi olmıyacak halıyle motor yanacak benım karşilaştığım atık su pompalarında salyangoz pompa veya mıllı pompa kullanıldığını gordum dalgiç doğrusu gormedım sadece duydum herkese ıyı akşamlar
 
Bende 9 m den dalgıçla çektiriyorum aynı şey başıma geldi kadınların giydiği parizyen çoraptan alıp güzelce dalgıça giydirdim şuan hiç problem yaşamıyorum
 
Arkadaşlar merhabalar, 5 metre yüksekliğe su çıkaran bir dalgıç pompa motorumuz var. ve monofaze olarak priz bağlantılı çalışıyor.. zaman içerisinde pervane içerisi pislik topluyor ve bu nedenden dolayı sıkışarak, yanıyor.. bu bir kaç kez oldu.. motoru korumak için ne gibi tedbir önerirsiniz ? şimdiden şükranlarımı sunarım.
öncelikle motorumuz seçerken ne amaçla kullanacağımızı belli edip ona göre motor almamız lazım. ayrıca dalgıç pompayı kuyuya atmadan önce etrafına elek teli gibi malzemeyle kafey yaparsak pervanenin pislik sarmasını önlemiş oluruz.motorun devreye bağlantısına gelince kontaktör+ aşırı akım rolesi kullanırsanız sorun çözülecektir.
 
Dalgıcı çıkartıp kuyuya bir sey takiliyor abi bi arastr en temiz cozumu o. Masrafli olur ama garanti olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst