su dolduğunda devridaim motorunu dolduracak sistem için yardım.

rockbaba

Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
43
merhaba basit bir filtre sistemi için devridaim motoru kullanacağım. motor bir yerden aldığı sıvıyı bizim filtrenin içine taşıyacak. filtre sisteminde su belli seviyeye geldiği zaman boşaltabilmesi için bir sensör koymak istiyorum. ne koyabilirim. tavsiyeler nedir.
 
Kael in seviye kontrol rölesini kullanabilirsiniz...
Saygılar..
 
arkadaşım çok basit seviye kontrol rölesi için pano lazım sistem lazım gerek yok bir su motoru satan parçaçı ya git (flatör) elktrikli şamantıra al üç adet üçü var kahve rengi mavi siyah markasına göre değişiyor ama genelde uçları şöyledir siyah ortak uç maviyi bağlatın zaman motor su bitiği zaman durur yada siyah kahve rengi bağladıgında su dolduyu zaman durur o bağlaman gereken uçlar yazar ayrıca kablo 3mt ve 5 mt satılır şimdi bağlantı zamanı motor mono faze ise çok basit motora gelen nötürü flature bağlıyosun siyah uça mavi uçuda motora bağlıyorsun bitti flaturun boyunu ayarlayıp depona atıyorsun depo dolunca motor durur trifaze ise kontaktör bağlarsın. kolay gelsin.
 
sevieye rolesi kullanırsan amacına göre 2 veye 3 tanede elektrot alacan sonra elektrotlar oksitlenecek seviye rolen bozulacak hiç gerek yok salla gitsin flatörü
 
sevieye rolesi kullanırsan amacına göre 2 veye 3 tanede elektrot alacan sonra elektrotlar oksitlenecek seviye rolen bozulacak hiç gerek yok salla gitsin flatörü

finetek_sivilar_icin_seviye_sensorleri.jpg



Ne kadar maliyetli bir sistem gerekiyor.
 
En ucuz ve basit olanı flatör seviyesini ayarladık dan sonra güzel çalışır armut tipi depo içerisinde dikme destek yerleri var ise sağ sola takılmıyor.
 

Ekli dosyalar

  • armur-flator1.jpg
    armur-flator1.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 7

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst