Su arıtma cıhazı

su arıtma cihazlarıyla su yumşatma cihazları karıştırılıyor gibime geldi.Arıtma cihazları aisik arkadaşımızın belirttiği sistemde çalışır.Ayrıca arınmış olan su dolamid denen mineral sisteminden geçirilerek ph seviyesi ayarlanarak lezzetli hale getirilir.Tuzlu suyla ters yıkama yaptırılan sistem arıtma değil su yumşatma (kalsiyum ve magnezyum minarallerini tutma)sistemidir.Arıtma sisteminin atık suyu temizlik işlerinde kullanılabilir.
 
acaba su arıtmanın suyunu arabalarda kullanılan safsu yerine kullanabilirmiyiz
 
Böyle bir arıtmamı olurmuş ya bende de arıtma var 1200 TL'ye aldım. Ayrıştırma esnasında atık su olduğunun söylemişlerdi ama 10 litre suyu ayrıştırmak için 1 litre falan atık olduğunu söylemişlerdi.ama hiç böyle birşey yaptığını duymamıştım.
 
benimde bir sorum olacaktı bu su kesintileri yüzünden tazyikli havamı aldı ne olduysa arıtma cihazı tıkır tıkr tıkr ses yapıyor artık arıtmıyo ne olmuş olabilir, sular geldiğinde hava ile beraber çok miktarda küflü su gelmiş musluklardan.
bu konuda bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar
 
Water life su arıtma cıhazını satın alalı bir yıl oldu.az kullanmama rağmen suyun tadı değişti.önceden suda güzel bir tat vardı.şimdi arıtılan suyun tadı okadar iyi değil.eski tadını bulmak için hangi filitreyi değiştirmem gerekiyor.
 
Water life su arıtma cıhazını satın alalı bir yıl oldu.az kullanmama rağmen suyun tadı değişti.önceden suda güzel bir tat vardı.şimdi arıtılan suyun tadı okadar iyi değil.eski tadını bulmak için hangi filitreyi değiştirmem gerekiyor.

3'lü filtre takımı var. Ondan alıp değiştirin. İnternette araştırın birçok sitede kargosuz ücret 20 TL civarında.
 
O filtrelerin birini belli zamanda ters takıp bi miktar/müddet su akışı yapılamlı diye biliyorum tanıtımda servs söylemiştir kitapçığına bakın servise danışın filtrelerin belli ömrü değişim zamanı var tablodan bakıp satın alma zamanınızla hesaplayın.
 
Son düzenleme:
Water Life su arıtma cıhazı satınaldım koçtaştan 300 tl ye.Cıhazdan 5 lt arıtılmış su elde etmek için 5-6 lt atık su ayrıştırarak logara akıyor.Servisi aradım,cevabı:tüm su arıtma cıhazları öyle olduğunu söyledi.Sizler cıhazın ayrıştırdığı suyu nasıl ve nerede değerlendiriyorsunuz.

Merhaba arkadaşım servis size doğru bilgi vermiş.Şöyle düşünün suyunuz kirli ve çamurlu.Kısacası pis.Arıtma cihazının amacı size temiz su vermektir.Peki temiz su vermek ise temizi size verdi pis suyu ne yapacak mecburen dışarı atacaktır.Böyle düşünmenizi tavsiye ederim.Ama şöyle bir durumda varmış pompalı cihazlar daha az atık su atar pompasız cihazlar biraz daha fazla atarmış.

Benim bildiğim böyle.

Mesela pompalı cihaz :***

Mesela pompasız cihaz: ***

Farkını anlayın diye ekledim..

Ekleme için teşekkür ederiz. Reklama girmemesi için linkleri kaldırmak durumunda kaldık. Saygılarımızla
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,513
Kullanıcılar
449,903
Son üye
furoz6868

Yeni konular

Geri
Üst